|
Geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2022 Saat 00:13 |
Hocam 6 yaşındaki oğlumuzda sürekli burun tıkanıklığı, nefes almada zorlanma problemi, uyurken salya ve kesintisiz uyuyamama gibi şikayetler var. Bebeklikten 3 yaşına kadar süt alerjisi vardı, genel olarak da alerjik bi bünyesi var. Çok defa ürtikerle ilgili sıkıntılar yaşadık, arada hala kabartılı kaşıntıları oluyor.
Bugün kbb bölümüne götürdük. Geniz eti filmi çekildi. 1 ay Alores şurup ve mometix bırın spreyi kullanıp gelin, tekrar film çekelim dedi. Durumuna göre ameliyat olabilir dedi. Ameliyatı sayenizde düşünmüyoruz zaten hocam. Ama 1 ay bu tedaviyi denesek mi, siz ne dersiniz? Bir de kan tahlilleri vermiştik, uzun süredir bakılmadı diye.
|
|
![]() |
|
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lutfen bu baglanti ile resim gondermeyin, acilmiyor.
SAKIN o Astim ilaclarini kullanmayin!!! Nereden buluyorsunuz, bu SAHTEKAR dolandiricilari! Bu konuyu iyi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Hocam her iki ilaç için de alerji durumlarında kullanılabilir diye yazmışsınız, grip durumunda kullanmayın yazmışsınız, astım ilaçları mı bunlar?
Alerjisi baskılanıp geniz etinde küçülme olursa alerji nedenli bi geniz eti büyümesi olduğu anlaşılacak diye bahsetmişti bize.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" Alerjisi baskılanıp geniz etinde küçülme olursa"
" alerji nedenli bi geniz eti büyümesi olduğu anlaşılacak " Bir doktor, ancak bir Turk Tip fakultesi'nde okudu ise, ancak bu kadar CAHIL olabilir.. Geniz eti; bir LENF bezidir, daima enfeksiyonlar sonucu buyur. HICBIR Alerji turu geniz etini buyutmez. Turk doktor kafasi ancak bu kadar AHMAK olabilir! Bu ahmaklar, her seyi allerji'ye baglarlar! Bunlarin butun davasi; sizleri, "Sahtekarligin 3 Safhasi" sarmalina sokabilmek icin bu ilaclari sizlere verme cabasidir. Yazilarimi ve tecrubeli uyelerin cevaplarini okuyun... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Hocam 5 yıldır okumaya çalışıyorum sizi, tabi çoğunlukla oğullarım hasta olunca daha uzun vakit ayırabiliyorum. Telefonumda favori fotoğraflarım sizin cevaplarınızın ekran resimleriyle dolu. 6 yaşında olacak Nisan ayında ve sayenizde bunca geçirdiği enfeksiyonlara rağmen, her seferinde doktorlara direnerek hiç antibiyotik kullanmadık. Sizi tanımasaydım çok farklı olacaktı eminim. Muhtemelen evimizde bi nebulizatör olurdu zaten, ameliyatı da çoktan olmuştuk. 3 yaşından beri geniz eti ve bademcik ameliyatı öneriliyor bize zaten. Ben 39 yaşındayım, kardeşim 31, ikimizinde çocukken alındı bademciği, çocukluğum antibiyotik ve iğnelerle geçti. Eczanenin önünden yürümez karşı caddeden yürürdüm korkudan.
Sayenizde şu an her hastalığa bakışımız da değişti. Sonsuz teşekkürler. Elbette ki okumaya devam. Sizi çok seviyoruz❤
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|