|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2022 Saat 02:20 |
hocam 47 yaşında ve 48 kilo bayanım...pazar günü başlayan garip bir şeyler oluyor bende..tam nasıl ifade edicem bilmiyorum. ilk sağ üst bacakta başladı. çok soğukta durup da birden sıcağa geldiğinizde iğne batar gibi acı olur vücutta...ortam değiişikliği yapmamama rağmen yani soğukdan sıcağa hiç çıkmamama rağmen durduk yere oldu bu durum.. yaklaşık 1 dk sürdü geçti... 1 saat sonra el parmak uçlarımda iğne batar gibi acı oldu..pazar günü ara ara hep bu şekilde yokladı.. bu batar hislerinden sonra ufak ufak vücudumun her yerinda kaşıntılar oldu... bu kaşıntı bildiğimiz klasik kaşıntı değildi, döküntü yok ya da kaşımakdan kızarmış değil vücudum...hatta kaşımıyorum bile... sadece bu kaşıntı olayını 7-8 sene evvel de yaşamıştım.. ara ara gelirdi... hatta gül hastalığı da olmuştu o zamanlarda.... bu kadar şiddetli ve sürekli olmamıştı... pazar böyle kötü geçti...pazatesi pek bir şey yoktu ama salı akşam 7 den bu yana sanki yine beynim boşalıyor gibi oldu...boş bakıyorum...şu an gece 2 civarı... hala parmak uçlarıma gelip giden iğne batma hissi ve ardından değişik tarzda kaşıntı.. ama döküntü falan yok.. ateş de yok... sadece bir ara uyuyakalmışım..hemen öncesinde titreme tuttu... ev de sıcakdı bayağa ve üzerimde yorgan vardı.. ama yine klimayı açtım biraz ve geçti.. hasta değilim ve halsiz değilim.. ateş yok..bir ara dalmışım ve kabus gibi şeyler gördüm...ne yaşıyorum böyle hocam bilmiyorum...his kaybı ya da güç kaybım yok...halsiz ya da hasta hissetmiyorum...tüm bunlar olurken beynim boşalıyor hissi oluyor...kendimi kötü hissettiriyor...
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bir de bazı noktalarda içten bir sıcaklık oluyor..avuç içi kadar bir bölge büyüklük olarak..ani ısı değişimi oluyor, geçiyor...bir de hani ayağınızın üzerine oturursunu da ayağınız uyuşur, sonra normale dönerken iğne batma ve karıncalanma hissi ben vücudumn çeşitli noktalarında hissediyorum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hormonal bir bozukluk olabilir, once bir Kadi-Dogum doktoru gorsun.
|
|
![]() |
|
hocam tam 2 ay önce kadın doğum doktoruna gitmiştim... Hormonlarıma bakmışlardı. Her şey normal demişti doktor...ne yapmalıyım...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullandiginiz ilac(lar) varmi?
|
|
![]() |
|
yok hocam...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Stres veya bazi sikintili durumlar yapabilir.
|
|
![]() |
|
hocam ben de stres den diye düşünmüştüm... Özür dilerim bazı sıkıntılı durumlar derken strese bağlı sıkıntılar değil mi hocam... yani psikolojik?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|