|
Hamilelikte hastalanmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mar 2022 Saat 11:13 |
Kadir hocam merhabalar, öncelikle iyiki varsınız demek istiyorum.
34 haftalık hamileyim, eşimde 5-6 gündür halsizlik, burun akıntısı ve arada da öksürük var. İki kere test verdi negatif çıktı, bende de çarşamba günü boğazda yanma ve burun akıntısı olunca test verdim ben de negatif çıktım, testlere göre covid değiliz, strepsils bal limon ve coldmixle destekliyoruz, ancak ben hamile olduğum için başka bir şey önerir misiniz, basit bir grip midir bu?
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Hamileligin 4 ayindan sonra, hicbir hastalik zarar veremez.
2- Ilk 4 ayda da, BAZI hastaliklar zararli olabilir, onlar da cok nadirdir.
|
|
![]() |
|
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun hocam, covidin de bebeği etkilemediğine dair bazı yazılar okudum, o zaman ilk 4 ayda değilsek covid olsak bile bebeğe bir etkisi olmuyor, doğru mudur?
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|