|
Bademcik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ezgi2016
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Ara 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BademcikGönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 02:10 |
|
Kadir bey merhaba kızım 5 yaşında cumartesi gece ateşlendi herzaman düşen ateş soğuk uygulamama rağmen düşmedi calpol verdim dirençli bir ateşti 3 saat sonra tekrar çıktı pazarda devam etti yutkunmakta zorlanıyordu. Bademciklerinin çok büyüdüğünü ve dilinin komple bembeyaz olmasıyla auğmentin ilaç verdi doktor 1 kez içti ve döküntü ve kaşıntı başladı bugün tekrar başka doktora götürdüğümde ilaç alerji yapmış dedi ama bademcik çok büyük antibiyotiği değiştirelim dedi zimaks verdi günde iki kez, alerji ve kaşıntı içinde cetryn 5 mg verdi iburamin verdi Antibiyotiği içtikten 1 saat sonra konuştuğum kelimeler içimde tekrar tekrar geliyor diye ağladı. Bu ilaç ta mı alerji yaptı acaba bilemedim yardım lütfen 🙏
Düzenleyen Ezgi2016 - 05 Nis 2022 Saat 02:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 18:50 |
|
1- Ates oldugunda; ASLA soguk uygulamayin. 19.Asir'dan kalma bir sacmaliktir. Ates ile ilgili makalelerimi;
"YAZARLAR" kismindaki listeden bulup okuyun. 2- Ates, vucudun savunma mekanizmasidir. Mikroplarin yasamlarini zorlastirir. 3- SAKIN, Turk doktorlarina inanmayin. Antibiyotik gerektiginde: Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur. 4- Dokuntulerin resimlerini gonderin. Turk doktorlari, dokuntuleri tanimazlar. Grip ile ilgili yazdiklarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|