|
Kulakta sıvı ve alerjik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eceyuksel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eceyuksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2022 Saat 16:13 |
Kadir hocam 28 aylık oğlum bu sene sürekli grip oldu genelde ilaçsız atlattı. Her çocuk Dr una gittiğimizde kulakta kızarıklık var dedi hangi Dr baktıysa. Bugün çocuk Dr una götürdük KBB ye gönderdi oda aynı şeyi söyledi. Her iki kulakta da sıvı var dedi. İliadin damla risonel fısfıs ceftinex antibiyotik iburamin şurup ve zespira şase verdi. 3 hafta sonra tekrar kontrol edelim kulakta işitme kaybına neden olabilir dedi. Hep ağzı açık uyuyor horluyor bunlar da kulakla alakalı olabilir mi. Siz ne dersiniz kadir hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk sayfadaki YAZARLAR kisminda, benim makale listemdeki "Kulaginda sivi var" sahtekarligini anlattigim iki
makale var. Onlari okuyun. Maalesef, son 2-3 seneden beri Turk doktorlar arasinda bu SAHTEKARLIK ve dolandiricilik cok artti! SAKIN verilen ilaclarin HICBIRI kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Eceyuksel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eceyuksel
Makalenizi okudum kadir hocam. Dr un söylediklerini sormak istiyorum size oğlum yatmadan önce süt içiyor. Ve yatarak emdiği için olabilir dedi. Yatmadan önce beslenmeyi kesmemi istedi. Bunlarla ilgisi var mı. Sütü yatmadan verirsem geniz akıntısı ve balgam yapabilir dedi. Sizin yorumunuz önemli kadir hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk doktor dedikodulari. Bunlari ciddiye almayin.
Kulak agrisi var mi, yok mu??? Yoksa, gerisi palavra!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eceyuksel
Kulak ağrısı var kadir hocam. Kulaklarını çekiştirip ağlıyor. Şu durumda sadece iliadin kullandım şimdi epey burnu akıyor.
Düzenleyen Eceyuksel - 16 Nis 2022 Saat 07:28 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eceyuksel
Kadir hocam aynı başlık altına yazıyorum. 2 aydır durum aynı. 10-15 gün ara ile 28 aylık oğlum 3 gün ateşlenip arkası grip şeklinde devam ediyor. Bu 3 oldu hocam. Her Dr a gittiğimizde kulakları kızarık matlık var. Her iki kulakta da sıvı var şeklinde söylediler. İlk rahatsızlandığında kulaklarında sıvı var dediklerinde antibiyotik klomaks 400 6 gün kullandım. Hemde 6 cc şeklinde fazla vermemi istedi kulak enfeksiyonu zor geçen bir durum diye. 2 oldugun da size sordum hiçbir ilaç verme dediniz sadece calpol ve pedifen kullandım. Tam 10. Gün bugün gene ateşli. Kullandığım antibiyotik yüzünden mi sürekli tekrarlıyor acaba. Burun akıntısı öksürük hafif ve ateş var. Sürekli grip mi geçiriyor acaba. Önerinizi bekliyorum hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazilarimi okuyun... SAKIN Turk doktorlara inanmayin. SAKIN kulak agrilarinda veya KBB doktoru soyledi
diye, Antibiyotik vermeyin.
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|