|
6 yaş vajinal akıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NAZLI35 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2022 Saat 00:04 |
Merhaba kızım 6 yaşında 112 cm 16.5 kg
Son 1 aydır burnu sarı renkli sümük şeklinde akıyor.burnu devamlı tıkalı.1 haftadır da öksürük başladı bu süreçte hiç ateşi olmadı sizin önerilerinizi uyguluyorum.(serum fiz.-burun tıkanıklığı,kulak ağrısı için illiadin) bir şekilde süreci geçiriyorum…2 gündür çamaşırının kirli olduğunu farkettim mukus gibi 1-2 damla şeklinde ıslaklık görüyorum annem burnu aktığı ve balgamı olduğu için olabilir dedi,kaşıntı veya idrar yaparken yanma şikayeti yok duşta organik bebek saç şampuanı veya organik bebek sabunuyla vajinal temizliğini yapıyorum dediğim gibi başka bi şikayeti yok ama bu şekilde akıntı farkettim neden olabilir?teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaka bulasmistir, sabunlu sicak su kuvetine oturtun.
|
|
![]() |
|
Pınar yavuz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pınar yavuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar burun tıkanıklığınız geçtimi bizimde aynı renki burun akıntısı hiç bitmiyor yardımcı olurmusunux neler yapıyorsunuz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|