|
Kendi tahlilim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2022 Saat 05:11 |
Merhaba Kadir hocam,bu gece baş dönmesi çarpıntı nedenli acile gittim.oksimetre de nabız 144 cıktı EKG de 116 çıktı Tahliler yapıldı. Doktor kalple ilgili olduğunu düşünmüyorum bir sorun görünmüyor dedi.Fakat wbc 13,5 crp 6.4 çıktığı için antibiyotik agumentin verip gönderdi.Sizce kullanmalı mıyım? Birde burun tıkanıklığı için iliadin merck verdi.
Düzenleyen güneşimoğlum - 17 Nis 2022 Saat 05:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle antibiyotik gerekmiyor.
Burun tikanikliginiz varsa; once Serum Fiz. kullanin, yeterli olmazsa, Iliadin kullanin. Iliadin damla YOKTUR. Bu sebeple Iliadin Spreyi, damlalikli baska bir siseye bosaltin ev gunde:2x2'ser damla 5 gun kullanin. Damla yaparken, sirt ustu yatin. |
|
![]() |
|
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Hocam bende alerjik rinit var ,mesela 2 yıldır burnum hiç akmaz,başım sık ağrıyor balgam oluyor,burun konaklarım kocaman deloday kullanıyorum ama fayda etmiyor.Bu konuda ne tavsiye edersiniz ?Bu konuda çok dertliyim kbb ye kaç kere gittim faydası yok ,rahat nefes alamıyorum genelde ağzımdan nefes alırım.
Düzenleyen güneşimoğlum - 18 Nis 2022 Saat 00:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin Spreyi, damlalikli baska bir siseye bosaltin ve gunde:2x2'ser damla 5 gun kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|