|
Sinüzit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatos34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2022 Saat 21:48 |
Hocam merhaba
Oğlum 5,5 yaşında yaklaşık 3 hafta önce grip oldu. Ama bir türlü geçmedi. Son bir haftadır daha kötü oldu. Burnu genzi tamamen tıkalı. Burnu akmıyor sadece tuzlu suyla temizleyince çok koyu kıvamlı yeşil balgam geliyor. Balgamlı öksürükte başladı. Özellikle geceleri oluyor. Mecburen doktora götürmek zorunda kaldım. Doktor sinüzit olmuş dedi. Klamoks es 600,zaditen, iliadin ve levmont toz verdi. Levmontu mayıs haziran ayında kullanmanızı söyledi. Hocam sizden okuduklarıma göre sinüzitte antibiyotik tedavisinin yeri yok. Zaten dilde pas yada yüksek ateşimizde olmadı. Onun için antibiyotiği başlamadım. Sadece iliadin damla ve zaditen verdim. Ama geceleri iyice tıkandı. Solunum sayısı hızlandı. Bende zatideni kestim. Hocam bu şekilde sadece iliadin ile iyileşebilir miyiz? İlaçları kullanmalı mıyım? Tıkanıklıktan oğlumun gözlerinin altı kapkara oldu. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Fatos34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde iliadini sabah akşam öğlenleride tuzlu su ve karbonat yapıyorum burnuna bir zararı olur mu? Doktor tuzlu su ve karbonat orta kulak iltihabı yapar dedi bu doğru mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinuzitlerde, Zaditen dahil hicbir allerji ilaci
Sadece Iliadin kullanin. damla olmasi SART, Sprey etkili olamaz. VERILMEZ. Akinti koyulasir ve daha kotu olur. Karbonat ; Orta Kulak Iltihabi yapmaz!! Ama,son derecede gereksizdir. Aralarda Serum Fiz kullanilabilir. Turk doktorlara inanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|