|
Kollarda kabartı kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2022 Saat 20:07 |
Merhaba hocam kızım 4,5 yaşında perşembe boğaz ağrısı ile başladı tabi ateş de ara ara çıktı ama müdahale etmedim boğaz geçti gibi bu seferde 2 3 gündür kulak ağrısı oldu onu da 3 gündür illiadin damla kullanarak geçirmeye çalışıyorum ama şuan ağrı yok iyi gibi bu sefer de kollarında ve yüzünde kaşıntı başladı kaşıdıça vücudu resimdeki gibi kabarıyor resimde beyaz görünüyor ama kaşıdığı için kızarıyor bu neyden olabilir şuan kaşıntı için fenisteljel sürdüm ama yorumlarınıza ihtiyacım var sadece iki kol ve yüzde var
|
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Hocam bir de dün çok kulak ağrısı var diye sürekli ağlıyordu bir ölçek calpol verdim ama ateş yoktu sadece ağrısını kessin diye verdim gece 3 ten sonra uyayabildi ama ara ara yine çok ağlayarak uyandı şimdi kulak ağrısı yok illiadinin 3. Günü 5 güne tamamlayalım mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisi icin, Iliadi baslanildiginda, mutlaka 5 gune tamamlayin.
Dokuntuler, ayri bir konu: Allerjik Urtiker. Yedigi bir gida allerji yapmis. Gunde 1 olcek; Allerset veya Zyrtec surup verin.
|
|
![]() |
|
Hocam kaç gün kullanmam gerek peki kaşıntı için fenisteljel süreyim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Surmelik ilaclarin hicbirisinin faydasi OLMAZ!
Surmelik ilaclar, sadece; disardan hasere isirmalarinda, zehirli sarmasik degmesinde kullanilir. Boyle sistemik Allerji durumlarina ciltten surmeli ilaclari dunyada bir tek Turk doktorlari kullanirlar! Dokuntu kaybolana kadar surubunu icirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 May 2022 Saat 23:03 |
|
![]() |
|
Hocam tekrar rahatsız ediyorum bu kabartılar gündüz kayboluyor gece çıkıyor o yüzden gündüz herhangi bir ilaç vermedim ama şimdi vücuda baktım yine çıkmışlar tekrar verdim ama bu sürekli acaba böyle mi olacak geçip geçmediğini anca geceleri anlayabileceğim herhalde yediklerine bakıyorum ekstra bişey yemiyor tek çikolata yiyor ama onu önceleride yiyordu şimdi bunu için test yapmaya gerek var mı başka ne yapılabilir gündüz vücut temiz gece kaşıntı ve kabartılar tekrar çıkıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oncelikle cikolatayi kesin.. Duzelme olduktan sonra, az miktarda vererek deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|