|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zytnnnn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2022 Saat 07:41 |
Hocam merhabalar, bebeğim erkek 6 ay 10 günlük. Yediğimiz şeyleri istemeye başlayınca ufak ufak yemeklerden tattırdım, meyvelerden verdim. Ama kabız oldu. 4 gün boyunca kaka yapamayınca libalaks kullandım ve katı bir kaka yaptı ama az yaptı. Şu an sürekli gaz çıkartıyor ve gazı çok çok kötü kokuyor. Bu arada sadece anne sütü içiyor. Ne yapmalıyım hocam? Kaç gün kaka yapmayınca telaşlanmalıyım?
|
|
![]() |
|
Zytnnnn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eczacımız maflor damla önerdi, ek gıda döneminde rahatlatır dedi. Almalı mıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç bir ilaca gerek YOK! Ek gıdalarda acele etmeyin. Anne sütü yetmiyorsa, ilk başlanacak gıda "kutu sütleri" olmalıdır.
Beslenme ile ilgili makale ve Forum yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|