|
dökuntü gecmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2022 Saat 22:42 |
sevgili kadir hocam konuyu bulamadigim icin tekrar buradan yaziyorum, 3 bucuk yas erkek 17 kg.. 1 mayis ta ellerde kasinti ardindan dokuntu basladi vucuda yayilinca dr gordu avil ve dekort ypti etkisini gormedik. 12 mayista cildiye gordu tani koymadi dokuntu daha cok diz uzeri el ici el ustu kollarda ve yuzde yogunluktaydi. 2 hafta yuzune hipokort vucuda exanate diye kortizonlu krem zyrec damla + bioderma nemlendirici kullandik.. 2 hafta sonunda tam gecti derken tkrar ayni sekilde siddetlendi dha cok dizlerde yanik tarza tkrar etti derken kollara ve ellere yayildi.. alerji doktoru deloday surup tacrolin merhem cok zor durumda kalirsakta locoderm surun dedi fakat 3 gundurde bunlari kullanamamiza ragmen asla gerilemiyor dizleri yanik gibi oldu artik ve kasintili 1 aydir bu dokuntuler gecmiyor biz ne yapalim caresiz kaldik hocam. Alerji doktoru gunes alerjisi olabilcgni soyledi evet cok beyaz ve hassas tenli bir cocuk arabada bile yanaklari aninda kizarir ama dizleri gunes gormuyorki nasil gunes alerjisi olabilr aklim almiyor. kan testine şu asamada gerek yok dedi. Ic organlarla alakali fln dgl dedi ama tani bile koyulmamisken doktorun soyledikleri beni tatmin etmiyor. Biz ne yapalim hocam resim yukluyorum once sivilce gibi cikip ardinda bole birlesiyor
Düzenleyen saliç - 30 May 2022 Saat 22:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sebebi bilinmeyen, "otoimmun" reaksiyona bağlı döküntüler.
Elidel krem, günde:2x1 ince bir tabaka sürün.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Haz 2022 Saat 08:06 |
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu otoimmun ne demek bagiklik sistemi ile ilgili kotu biseymi ? Ikinci sorumda bu elidel krem kullandigim merhem ve kortizonlu kremlerdeb dahami etkili hocam ? bugun alacagim insallah bu krem gecirir.
Düzenleyen saliç - 31 May 2022 Saat 10:40 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey dokuntuler hala gecmiyor en son gittgimz alerji doktoru lokoderm krem ve delody surup vrdi 1 hafta oldu ama hic gecmedi aksine artti bugun vucudunun hemen heryerinde yeni yeni cikmaya bslayan yeni sivilcemsi dokuntuler fark ettim. Dizleri iyice kotulesmeye basladi bu kasintili dokuntunun bir cgresi yokmu neden ilaclara cevap vermiyor. Sizin dedigniz elidel kremi henuz alamadim yarin maasim yatiyor yarin onuda alsam o bu dokuntulere cagre olurmu ??
Düzenleyen saliç - 03 Haz 2022 Saat 00:13 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|