|
Dilde pas |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
adecen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2022 Saat 00:19 |
Kadir Bey merhaba. Biliyorum bunlar cok soruldu, siz fazlasıyla cevap verdiniz ben de cok okudum. Ama insan başına gelip de sizden duymadan yine rahat etmiyor. Oglum 6 yaşında. Cumartesi oglen birdenbire ateşi çıktı. Ve bugüne kadar hic görmediğim sekilde halsiz düştü ve tüm gun yattı. O gün başım agriyir diye cok ağladığı icin bir ölçek calpol 6+ verdim. Sonra bir daha mudahale etmedim ateşe. Pazar günü aksam ateşi kendiliğinden düştü. Ates varken dilini ve agizda koku olup olmadığını takip ettim ama yoktu. Bugün ateşi düşmüş olmasına rağmen (bana göre) dilinin üstünü pas kapladı. Koku hala yok ama kafama takıldı. Eğer streptokok olsa idi atesi kendiliğinden düşer miydi? Bir de bu gercekten pas tabakası mıdır? Biliyorum 3u bir arada olmasi lazim ama ayrı zamanlarda olsa da antibiyotik gerektiği sonucu çıkar mi? eğer streptokoksa ve antibiyotik kullanmazsal bir sıkıntı olur mu?
Düzenleyen adecen - 31 May 2022 Saat 00:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tip "pas" açlığa bağlıdır... Bir şeyler yerse kaybolur.
Enfeksiyonlarda olan pas durumunda, kırmızı papillalar görülmezler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|