|
Sürekli devam eden su gibi burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2022 Saat 23:26 |
Hocam merhaba oğlum bu yıl kreşe başladı. Çok şanslıyım ki ilk hastalandığınca sizin yazılarınızla tanışmıştım. Hiçbir gribinde antibiyotik vermedim kulağı sağır olur dedler kullanmazsan hiçbirşey de olmadan bu kışı atlattık çok şükür. Size danışıcağım konu tıkandığım yer efe de kreştem sonra şöyle birşey başladı hocam ilk başta sol gözü yaşarıyor ama sürekli sonra üstüste hapşırmalar burundam su gibi su ve sürekli kulaklarının içinin kaşındığını söylüyor parmağı hep içinde. Sonra o su gibi burun akıntısı akiam başını uastığı koyduğu gibi foşur foşur seslerle grnizden akıyor başlıyor mu öksürük krizi ama böyle bişey yok hocam nefes gidene kadar 8 aylık hamileyim birde günlerce uyumuyoruz sabahlara kadar okadar yoruldumki. Biraz düzelir gibi oluyor hop yine sol göz akmaya başlıyor aynı hapşırık gece öksürük krizleri asla asla bitmiyor hocam öksürmediği birgün yok. Bu çocuk kreşe başlamadan da grip oldu ama böyle boğulur gibi hiç öksürmedi. Tablonuzdan vsrdığım sonuç alerjiye çıkıyor hocam ateşimizde olmuyor gündüz bir kırgınlığıda yok sadece daha çabuk yoruluyor. Ne yapmalıyız hocam ailece mahvolduk artık uykusuzluktan bu gece nefesini tukatan öksürükleri nasıl geçer:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Solunum yolu allerjileri; Mart-Mayıs sonu BİTER!
Gördükleriniz, Gripal enfeksiyonların etkisidir. O "akıntı", virusları nötralize eden bir özelliğe sahiptir. Rahasız olmaması için; Yatmadan önce sıcak su buharı uygulayın ve başucuna 2 damla ColdMix damlatın.
|
|
![]() |
|
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Coldmix sürekli damlatıyorum hocam dün gece yine hiç uyumadık nefesi gidiyor öksürükten okadar korkuyorumki böyle öksürürkem bişey oşcak diye hiç kesilmiyor hocam ne ateşi var me genel bir hastalık hali.
|
|
![]() |
|
Hocqm gündüzde öksürüyo hep öksürüyo bal limon veriyorum gündüz tıkanmıyo gece uyudultan bi saat sonra başlıyo nefes gidiyo korkudan ğöıyo daha da tıkanıyo napcağımızı şaşırdık akşam olsun istemiyorum artık ayın yarısı böyleyiz gece:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Öksürük, vücudun savunma mekanizmasıdır.
Öksürüklü hastalıklar tablosunu inceleyin.
|
|
![]() |
|
Hocam onu incelediğimde alerjiye çıkıyo sonuç hiç ateşi olmuyor efe nin kışın kaç kere grip oldu bukadar öksürmedi sadece su gibi burun göz akıntısı ve geriye geniz akıntısı öksürük en çokta gece kriz şeklinde öksürük
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Solunum yolu allerjilerinde öksürük, ikinci sırada gelir. Öncelikle su gibi akıntı ve çok sık hapşırmalar olacak.
Ondan sonra öksürük olabilir. Eğer öyle bir dönem geçirdi iseniz, denemek için günde 1 ölçek Allerset şurup içirin.
|
|
![]() |
|
Hocam dediğiniz gibi yaptım zyrtec vardı evde bir ölçek uyumadan verdim yine öksürdü ama en azından yataktan kalkıp uykusuz kalıcak kadar nefesi kesilip kusucak kadar değil uyurken sağa sıla dönerken ölsürdü bugünde buru akıntısı sarı yeşil arası olmuş koyulaşmış öğlen uykusunda hiç öksürüp boğularak kalkmadı. Neladar deval etmeliyim hocam şuruba?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|