|
Teşhis doğrumu?? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
meral_87
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Tem 2008 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Teşhis doğrumu??Gönderim Zamanı: 07 Haz 2022 Saat 11:39 |
|
Hocam merhaba 3 yaşındaki oğlum cuma günü ateşlendi gecesi 39.8lere çıktı.hic bir şekilde düşmedi havale geçmişimiz olduğu için çok tedirgin oluyorum.cumartesi acile götürdüm tahlil istedim bogazi çok kötü dedi ve antibiyotik verdi.tahlil yapmadı başlamadım antibiyotiğe gecesi 40lari gördüm hiçbir şekilde düşmedi dirençli bir ateş vardı.pazar günü merkezdeki Çocuk hastanesine götürdüm bogazini görünce dedi boğazı kötü antibiyotik vericem tahlile gerek yok dedi evde var dedim anlattım durumu.Antibiyotik alana kadar düşmedi tahlil yapmak neden zor hocam?şuan iyi fakat dil altinda beyaz kabarcık var hocam neden olur?
Düzenleyen meral_87 - 07 Haz 2022 Saat 11:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2022 Saat 13:12 |
|
SAKIN, Türkiye'deki çocuk doktorlarına güvenmeyin. Onlar HER ateşli hastaya Antibiyotik yazacak kadar
cahillerdir. Ateş + Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabakası yoksa, dil pembe görülüyorsa, kesinlikle Antibiyotik gerekmez. Tahlili kasten istemiyorlar, çünkü halk Lökosit(WBC) değerine göre Antibiyotik gereken veya gerekmeyen durumu anlayabiliyor, bu da işlerine gelmiyor!
|
|
![]() |
|
meral_87
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Tem 2008 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2022 Saat 14:37 |
|
Hocam sizin sayenizde bizde anlayabiliyoruz artık,antibiyotik gereken durumları fakat 3 çocuğumda da ateşli havale geldiği için çaresiz kabul ediyoruz tedaviyi çünkü havaleden sonra Türkiye'de süreç çok zor emara kadar götürüyorlar.Ne yapmam lazım havale gelmemesi için sizin tecrübelerinize güvenerek nedir bunun aslı???
Büyük kızımda doktor muayene bulgusu internetten anlaşılmaz diye defalarca azarlamisti beni bize çok bilmiş hasta muamelesi yapılıyor böyle durumlarda... çok şükür artık büyüdü grip teşhis edebiliyorlar artık Çok teşekkür ederim,İyiki varsınız hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2022 Saat 15:45 |
|
Zaten bu sahtekarların sizleri "ateş" ile korkutmalarının temel nedeni, havale durumlarında halkı soyup sovana
çevirebilmek içindir. Bu aşşağılık sahtekarlar, halkı bu şekilde korkutup önceleri sadece EEG çekmekle yetinirlerken, artık (aynı dediğiniz gibi) MR'a kadar giden zorlu(masraflı) bir sürece sokuyorlar! Sizin gibi 20 seneden beri anlattığım: "Ateş ve Havalenin Tedavisi" makalemi okumamış olanlarda bir güzel tüyleri yolunuyor. Tabii burada kazık her zaman ailelere değil, bazen devlete, bazen Sigorta şirketlerine giriyor, ama sonuçta sadece bu PUŞT doktorlar kazanıyor. Sırf havale geçirdi diye bu kadar zahmetli ve masrafli süreçten geçip de, bir hastaya bir hayra dokunmuş hastalık tesbit edilmiş kimse varmı?? Bizim zamanımızda, EEG bile çekmeye gerek görülmezdi. Çünkü normal çıkacağı biliniyordu. Ama devir değişti, bütün sağlık kuruluşları yabancı "Finans kuruluşlarına" satıldığı için Türk halkı bu sağlam kazıkları yemeye mahkum. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|