|
Egzema |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pervin85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2022 Saat 23:14 |
https://resimyukle.io/r/fAKPZIdwOD
Merhabalar Kadir bey kizimin avucu bu sekildr egzemami?neden oluyor?bu cocukta sık sık vucutdada boyle seyler oluyor advantan 1kere suyordum geciyodu ama buna surdum gecmiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşı kaç?
Okula gidiyor mu? Oyun hamuru veya parmak boyası kullanıyor mu? |
|
![]() |
|
Pervin85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11yasinda evet gidiyor .parmak boyasindan sonra basladi ama 10gunden cok gecti hala duzelmedi.hergun diyorum surme eline bisey alerjiksin diyo ben eskidende parmak boyasiyla resim yapiyodum oomuyoduki.kolonya suruyordu cok okulda.nasil iyilesir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O gördükleriniz, ölü deriler. Hepsi dökülene kadar devam eder.
Banyo sonlarında kese yapmanız süreci hızlandırır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|