|
Karin agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2022 Saat 10:36 |
Hocam
4 yas 3 aylik kiz cocuk.110 cm 19 kg. 1.5 ay once ishal kusma salginina yakalandik. Ilacsiz atlattik. Ama ondan sonra karin agrisi soylemleri oldu. Size mesaj attim ve 3 gun andazol verdim. Son doz carsambaydi nasılsın. Hafta sonrada 2 olcek daha vericem. Ama karin agrisi soylemi devam ediyor. Ara ara gelip giden bir agri ve gun icinde cok yoğun soylemiyor. Cok uzerinede gitmiyorum. Gececek diyorum. Andazol vermeden önce top top olan kaka duzeldi,suan normal kivamda. Hergun düzenli kaka yapıyor yeme icme normal. Bu konu ile ilgilide hic doktora gitmedik sadece size danisiyorum. Baska dikkat etmem ya da almam gereken bisey var midir
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip edin.
Ameliyat gerektiren karın ağrıları; DAİMA devamlıdır ve şiddeti giderek artar. Asla geldi-gitti ağrılar olmaz.
|
|
![]() |
|
Kador bey haftaya 2 doz vereceğim ama ara ara karin agrisi söylemi devam ediyor. 19.200 gram 110 cm 4 yas 3 aylik kiz cocuk.
Colyak dusunulebilir mi cocukta? Kaka kivami normal yeme icme normal
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin çocuktaki şıkayetler ile; Çölyak teşhisini dünya da bir tek Türk doktorlar düşünebilirler.
Boşverin, takmayın kafanıza! EĞER, sabahları erken saatlerde ağrı oluyorsa, FMF olabilir. Denemek için Colchium Dispert tablet, günde 1 tane verilir. 3 gün içinde ağrı kaybolursa- FMF demektir, ilaca devam edersiniz. Barsak solucanı olmadığı kesin.
|
|
![]() |
|
Hocam sabah erken saatler değil bazı hun söylemiyor bugün meaala 2 kez karni agrisi ve davranislarina yansidi duruldu hareketleri. Ozaman takip etmeye devam ediyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|