|
Agiz cevresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haz 2022 Saat 11:52 |
kadir hocam,yaklasik 1 bucuk ay once oglumun ellerinde ve vucudunda yuzunde dokuntu olmustu baya bir ugrastirdiktan sonra 1 haftadir fln yoklar size ilaclar faydasiz deyince cildiye gorsun demistiniz gosterdim atopik egzama dedi gercektende dokuntuler birlesip kurur gibi oldugunda internetten baktigim egzama fotograflariyla kiyasladigimda bende tanisinin dogru oldugunu dusundum. Oglum 3.5 yasinda 17 kg bu dokuntuler tam gecti derken simdi agiz cevresinde minicik sivilce tarzi dokuntuler cikti dun sadece burun altinda sanki peceteyle silerken tahris olmus gibi kizariklik varken bugun agiz cevresi ve cene altinda minik minik cikmis acaba bu cocuga bisi mi dokunuyor. Fotografi degerlendirebilrmisiniz
Düzenleyen saliç - 20 Haz 2022 Saat 17:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dudaklarını devamlı yalıyor olabilir mi?
Yalama sonucu, dudaklar kurur ve devamlı yalama ihyiyacı doğar. EĞER; böyle bir durum varsa, dudaklarına her ağız yıkandıktan sonra(gunde en az 2 defa) ChapStick sürün. |
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hayir rastlamadim dudak yaladigina zten burnunun kenarlarida cok minik sivilce gibi uclari kuru nokta kadar beyaz bazilarinin bazilarida norml yuvarlak kirmizilik
Düzenleyen saliç - 20 Haz 2022 Saat 17:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denemek için; 5 gün, günde:2x1 Hipokort merhem sürün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|