|
Baş ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2022 Saat 11:37 |
Hocam iyi gunler daha yenı baska bır konu için yazmıstım kı hastalandı tekrar kızım.
dun gece atesı basladı 38.9 39.5 arası gitti geldı ama hiç düşmedi ustunu ıncelttım arada yıkadım ama yine yok düşmüyor suan bıle 38.1 atesı dun geceden berı başım agrıyor dıyo ayaga kalkınca da başım donuyor dıyo sabahta yutkunamıyorum bogazım cok acıyor dedı dilinin üstü bembeyaz olmus ama koku yok boğazına baktım kızarma var hocam ne yapabılırım bogaz ıcın bırde baş agrısı atese baglımıdır neden olur. Kendınde gayet konusuyo herhangi bır bilinç bulanıklığı yok
Düzenleyen MevaAnnesi - 03 Tem 2022 Saat 11:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer; Ateş+Ağızda pis koku+Dil pası varsa Antibiyotik gerekir, bir doktor görsün.
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Hocam acile goturduk bogazında leke kucuk beyaz noktalar var faranjit yada öpücük hastalığı olabılır dedı baş ağrısından dolayı faranjit olabılor dedı atesı de var dıye suan yok atesı indi ama böyle bır teshıs koydu antibiyotik verdi İcime sinmediği için baska yere goturecegım bunlardan bırı olabılır mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kan Sayımında belli olur!! Ne oldu ki, artık böyle bir hastadan bile kan sayımı istemiyorlar?
Eskiden, selam verenden bile tahlil istiyorlardı? Kan sayımı yaptırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
https://www.hizliresim.com/ep6vx9f
IGE si de 27 cıktı hocam 1-Hocam kan sayımı ıcın gıttım cok sık hasta olup olmadıgını sordu bı kaç alerjiden süphelendi alerjiye gittik bu testleri yaptı kan da bagısıklık dusuk olabılır dedı bakalım dedı sonucları gosteremedım sızce nasıl korkulacak bır durum varnıdır çok hasta olma sebebi bagısıklıkla alakalı mıdır 2-hocam ikinci sorumda sonuçlar gizlenmiştir dıyor onları göremıyorum zorunlu sehır degısıklıgı yaptım ve o hastaneye bırdaha gıdemeyebılırım onların sonucunu elzem sekılde öğrenmem gereken tahlıller mıdır
Düzenleyen MevaAnnesi - 08 Tem 2022 Saat 13:09 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC değeri düşük! Antibiyotik gerekmiyor.
PUŞT! Allerjiden başka bir b.k bilmiyor, her hastayı allerjiye bağlayıp dolandıracak o güdük aklı ile! 1- " eGFR >90 0.00ml/dakika/173cm boya göre " !!! Eğer bu test için para kesildi ise geri alın!! 2- Kreatinin: 0.2-0.4 arası normal, sizde o.41 çıkmış!! Sakın bu 0.01 fark için saçmalamasınlar. 3- Antibiyotik gerekmiyor. Anemi :Yok. O gizlenmiş olanlar; zaten bu yaş için son derecede gereksiz olan testler. IgE : Kızlarda:0-170 IU/mL arası normaldir. Basit bir Grip geçiriyor.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Tem 2022 Saat 14:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|