|
Koku almıyor olabilir mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2022 Saat 11:38 |
Hocam iyi günler
3 ay 11 günlük erkek bebeğim var. 2 gün önce kilosunu ölçtüler: 5750 Hocam oğlum covid oldu. Covid testi pozitif çıktı. Ama bir kaç gündür yemek yemekte zorlanıyor. Zaten çok kilolu değil. Sadece anne sütü alıyor. Sütü sağıp vereyim dedim. Biberondan öğürüyor hemen. Ne emzik ne biberon sevmiyor. Koku almadığını sonradan düşündüm. Acaba ondan mı? O da bizim gibi koku kaybı yaşıyor ve sütün tadını alamıyor olabilir mi? Bana ne tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim Sevgiler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koku alamıyor olsa bile; yapılabilecek bir şey yok. Düzelirse, zamanla düzelir.
Doğum kilosu önemli. Küçük doğdu ise, hep geriden gelecek.
|
|
![]() |
|
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam
doğum kilosu: 3300 Boy: 51 Kafe: 34 5 nisan 2022 de doğdu. Erkek bebek.
|
|
![]() |
|
Hocam anne sütü alıyor sadece mama vereyim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
750 Gram eksiği var.
Sakın; anne sütü yetmediğinde, süt ve sütlü gıda dışında bir gıda vermeyin. Su yerine bile soğuk süt verin. Şu anda yapılabilecek bir şey yok. Acele etmeyin. Az da olsa, her ay kilo alması bile olumludur.
|
|
![]() |
|
O kadar ümitsizlenmiştim ki mama aldıracaktım eşime. Teşekkür ederim Allah sizden razı olsun. Çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Hocam küçük doğdu ise hep geriden gelecek demiştiniz ya? Dünden beri aklımdan çıkmıyor. Yaşıtlarına göre daha zayıf, daha kısa gibi mi? Yoksa bu gelişsel süreç bir evrede yakalanabilir ve dengelenebilir mi? Sadece anne sütü verdiğim için bazı zamanlar kendimi suçluyorum benim yüzümden mi böyle diye... sürekli su içiyorum, uyumaya çalışıyorum sütüm artsın diye ama elimden bu kadarı geliyor..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Beslenme şekline bağlı. Süt ve sütlü gıdaları en az 600ml olacak şekilde alırsa, yakalayabilir.
2- Soya çekim olarak; yetişebilir veya yetişemeyebilir. Beslenme ile bunu en iyi şekle getirebilirsiniz. 3- Mamalarla şişman olacağına, anne sütü ile zayıf olsun, daha iyidir. Aynen devam. Az da olsa, her ay kilo alması yeterlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|