Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tahlil sonuçlarımız
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

tahlil sonuçlarımız

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Chocolatte Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 91
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chocolatte Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tahlil sonuçlarımız
    Gönderim Zamanı: 16 Tem 2022 Saat 18:49
değerli hocam;
uzun zamandır kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmamıştık, rica etsem sonuçlarımızı değerlendirir misiniz? 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120658
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2022 Saat 22:47
1.Kız:
İYE:Yok.
Antibiyotik:gerekmiyor.
Anemi:Yok.
Kan hastalığı:Yok.
2. Kız:
İYE: Yok.
Antibiyotik: Gerekmiyor.
Anemi :Yok.
Kan hastalığı: Yok.

Her ikisinde D vitamini düşük.
Şimdi birer ampul "Dvit3" içsinler, 1 ay sonra tekrar içsinler ve Ekim ayında sadece D vitamin seviyesi 
baktırıp bana yazın.
 Bir sürü gereksiz tahiller yapılmış. O "Zeytin " ile ilgili testler NE alaka??

Yukarı Dön
Chocolatte Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 91
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chocolatte Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2022 Saat 02:43
40 yaşındayım ben de ilk defa duyuyorum böyle bir şey hocam. işte bu yüzden sonuçları göstermeye gitmedim, kim bilir neler uyduracaklardı. hemen içiriyorum hocam.  ige nin bu kadar yüksek olması ne demek oluyor? 
tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120658
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2022 Saat 08:29
IgE; tek başına bir şey ifade etmez ve sadece allerjiyi göstermez.
Yüksek olduğu durumlar:
Allerjiler
Barsak solucanları.
Diş çürükleri.
Bazı kanserler.
Bu sebeple, ÖNCE bu hastalıklarla ilgili  arazlar olacak, ondan sonra IgE bakılır. 
Ama Türk doktorları ASLA kitap okumadıkları ve hep kulaktan dolma bilgilerle doktorluk yaptıkları için,
 böyle ahmaklılara rastlanır. 
Bütün dava hastayı bir şekilde, ALLERJİ ile ilşiklendirmek! Ondan sonra da gelsin yağlı-ballı tahliller, ilaçlar
olmadı allerji testleri, ta ki hasta bıkıp o doktoru bırakana kadar devam eder. 
Siz bana; IgE bakılmasını gerektirecek bir bulgu var mı? Onu söyleyin. 
SAKIN: Türk doktorlarının halkı dolandırmak için uydurdukları: 
- 6 ay check-up'ı
-1 yaş chech-up'ı
- Yok efendim, uzun zamandan beri bakılmamış chech-up'ı gibi rezilane uygulamalara kanmayın.
Böyle bir uygulama dünya da YOK! 
Tahlil; gerekirse yapılır!  Yok doktor istedi, yok aile istedi diye tahliller yapılırsa işte böyle bu şarlatanlara
çanak tutmuş olursunuz. Bunlardan vazgeçin! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Tem 2022 Saat 08:33
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.