|
Covit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2022 Saat 11:39 |
Hocam muhtemelen ailecek kovit olduk. 4 aylık bebeğim var dün gece çok oksurdu bugün ateşi 38.5 . Yavrum gözünü acamiyor inliyor sürekli. Bal limon bu ayda verebilir miyim ? Normalde su vermiyorum sadece anne sütü fakat dünden beri çok emmiyor kusmada var desteklemek için ara ara su verebilir miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Limonlu balı" limotata şeklinde, 2,3 yudum verebilirsiniz.
Su?? Teklif edin, ihtiyacı varsa içer.
|
|
![]() |
|
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam evde hepimiz çok kötüyüz bebeğin ateşi 40 a yaklaştı sürekli inliyor aglayamiyor bile bakacak halimiz de kalmadi. 3 saat önce 1 çay kaşığı parol şurup verdim. Hiç etki etmedi. Bize çocuğu azıcık rahatlatacak birşey onerseniz sabahtan beri inliyor ateşi hiç düşmedi .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Çay kaşığı???"
Siz farmakaloji'de kullanılan "Çay kaşığı" nedir bilirmisiniz? Çay kaşığı, standart olan İngiliz çay kaşığı olup, DAİMA 5ml hacmindedir. Bizin Türkişh çay kaşıklarının ilaç kulanımıda hiçbir yerleri YOKTUR. Bir kere, standart değillerdir. Kimisi 0.5ml alır, kimi 2ml alır. O yüzden 4 aylık bir bebek, 6.5 kilo olduğunu farz etsek, 3 defa yarım ölçek (2.5ml) alır. Veya ParaNox fitil; 2x1 alır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|