|
2.5 yaş lenf bezleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2022 Saat 13:23 |
Merhaba hocam,
Oğlumuz 2.5 yaşında 14.500kg Boyunda sağ ve sola döndüğünde lenf bezleri yaklaşık 4 aydır belli oluyordu bugün hastaneye gittik ve doktor kontrol ettiğinde boyun sağ ve soldakilerin 1-1.5 cm olduğunu aktardı. Çene altında lenf bezi olmadığını aktardı. Uzun zamandır kaybolmayan boynun sağ ve sol yanında yer alan 1-1.5 cm lenf bezleri tehlikeli midir hocam ? Herhangi bir şey yapmalımıyız ? Buna ek olarak mastositoz hastası oğlumuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Başka işiniz mi yok Allah aşkına!!
Artık bu konuda cevap yazmıyorum. Yüz binlerce kere anlatıldı.
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazılarınızın tamamını okudum sayın hocam fakat bizim durumumuz biraz farklı olduğu için sordum aslında,
İnternette mastositozun lenf bezi tutulumu yapabileceği ve sistemik olabileceği yazıyordu sormamın sebebi buydu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir ve hiçbir önemi yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|