|
İshal, bulantı, karın ağrısı, geğirme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Glnrkzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İshal, bulantı, karın ağrısı, geğirmeGönderim Zamanı: 10 Eyl 2022 Saat 11:55 |
|
Merhaba Kadir Bey Sabah uyandı kahvaltıya oturmadan tuvalete gitti ishal olmuş. Yoğun bir şekilde. İlk seferler sık sık yapıyordu. Bağırsak boşaldıkca sıklığı azaldı. İştahsızlık var, midesi bulanıyor ama hiç kusmadı, geğiriyor, karın ağrısı şiddetli. Tuvaletim var diye bazen gidiyor ama tuvaleti olmuyor bazende oluyor. Tuvaleti su gibi tazyikli bir şekilde oluyor. 3 saattir bu şekilde. Sıcak duş aldırdım. Daha önceki yazılarınıza bakarak şekerli sıcak süt içirdim. Muhallebi uzun sürer diye direk şekerli süt verdim. 1 bardak içti. Başka yapabileceğim birşey var mı? 15 aylık kardeşi var ona bulaşır diye ayrıca çekiniyorum. Dikkat ediyor el yıkamaya abisi çok yakın temasa izin vermiyorum.
Düzenleyen Glnrkzy - 10 Eyl 2022 Saat 11:55 |
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2022 Saat 14:08 |
|
1- SAKIN ilaç veya Antibiyotik vermeyin. Su ve sulu gıdalar teklif edin.
2- Küçük kardeşine bulaşması icin, kakasını yemesi lazım!! İshaller hiçbir zaman insandan-insana bulaşmazlar. Daima kirlenmiş su ve gıdalardan bulaşır.
|
|
![]() |
|
Glnrkzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2022 Saat 14:27 |
|
Tamam hocam. Hiç ilaç kullanmadım. Karın ağrısı bir gidip bir kriz gibi geliyor. Meyve veriyorum azar azar yiyor. Teşekkür ederim
|
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|