|
Öksürük balgam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yazyagmuru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2022 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yazyagmuru
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eki 2022 Saat 13:00 |
Merhaba doktor bey 11 aylık kızım var bir kere 7 aylıkken zatürre geçirdi arabada çok kısık bir şekilde klima açıktı sonra balgam hırıltı boğaz akıntısı başladı 3 haftadır iyileşmiyor bir kere agumentin şurup kullandık burnunu izotonik ile yıkıyorum 2 haftadır nebul cihazı ile izotonik ve iyot buharı veriyorum göğsüne doğal viks sürüyorum günden güne daha da kötü oldu gece öksürüğü çok fazla hırıltı ve balgam sesleri var. Ateş yok neşesi yerinde emziriyorum ama çok hırıltısı var nefes alırken 3 haftadır geçmedi çörek otu yağı veriyorum iki gündür 3 haftadır udi Hindu yağı veriyorum hocam ne önerirsiniz ne yapmalıyım
Düzenleyen Yazyagmuru - 03 Eki 2022 Saat 13:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazılarımı okumuş olsa idiniz, bu kadar hata yapmazdınız.
1- Antibiyotik gereken durumda: Ateş + Ağızda pis koku +Dili kaplayan pas tabakası olur. 2- Klima hastalık yapmaz. Dünya da bunu bir tek Türkler uydururlar. 3- Gripler, ortalama 2-3 hafta sürerler. O yüzden de Antibiyotiklere cevap vermediğinde, bilin ki teşhis yanlış imiş. Ayrıca da, Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler. 4- "İyot buharı" da neyin nesi!! Bunun gibi salakca önerilere kulak asmayın. Daha dün, tuzlardaki İyot'a laf edenler bu soytarılar değilmi idi? 5- "Doğal Vicks" de ne??? 6- Bu kadar yanlış ile birde iyileşmesini mi bekliyorsunuz? Öneri: Bütün ilaçları kesin. Sadece; Sıcak su buharı, Limonlu bal, ColdMix kullanın.. Yastığını yükseltin.
|
|
![]() |
|
Yazyagmuru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2022 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yazyagmuru
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hemen ballı limon ve coldmixe başlayayım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|