|
Astım mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nurhan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eki 2022 Saat 00:41 |
Hocam merhabalar kızım 4 yaşında uzun zamandır ara ara olan öksürük atakları var kreşe gidiyor grip mi astım atağı mı tam anlayamıyorum şuan geceleri çok ama çok yoğun olan öksürük atakları var ve bu ataklar yoğun balgamlı şekilde bunlara ek olarak yardımcı solunum kasları da devrede burun kanatları hareketli ve çekilmeleri var subkostal ve bariz belli oluyor baya Bi derinlik oluşturuyor
karnı da şişip geri iniyor solunumu 40 lara geliyor sırtını steteskopla dinlediğimde soluk verirken ıslık sesleri duyuluyor whezingler gripte de böyle arazlar yaşanır mı hocam yoksa astım atakları mı bunlar artık yoruldum hocam bu ikilemde olmaktan
Düzenleyen Nurhan - 07 Eki 2022 Saat 00:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astım'da, Astım krizi olur.. Öksürük, ön bulgu değildir. Tali bulgudur.
Türk doktorları, her öksürene Astım derler, onlara çok kulak asmayın. Yazılarımı ve bilhassa; "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|