Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Astım mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Astım mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nurhan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 92
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nurhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Astım mı
    Gönderim Zamanı: 07 Eki 2022 Saat 00:41
Hocam merhabalar kızım 4 yaşında uzun zamandır ara ara olan öksürük atakları var kreşe gidiyor grip mi astım atağı mı tam anlayamıyorum şuan geceleri çok ama çok yoğun olan öksürük atakları var ve bu ataklar yoğun balgamlı şekilde bunlara ek olarak yardımcı solunum kasları da devrede burun kanatları hareketli ve çekilmeleri var subkostal ve bariz belli oluyor baya Bi derinlik oluşturuyor 
karnı da şişip geri iniyor solunumu 40 lara geliyor sırtını steteskopla dinlediğimde soluk verirken ıslık sesleri duyuluyor whezingler gripte de böyle arazlar yaşanır mı hocam yoksa astım atakları mı bunlar artık yoruldum hocam bu ikilemde olmaktan

Düzenleyen Nurhan - 07 Eki 2022 Saat 00:43
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118886
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eki 2022 Saat 13:56
Astım'da, Astım krizi olur.. Öksürük, ön bulgu değildir. Tali bulgudur. 
Türk doktorları, her öksürene Astım derler, onlara çok kulak asmayın. 
Yazılarımı ve bilhassa; "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı mutlaka okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.