|
oglum icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2022 Saat 22:43 |
Kadir bey astim nedir astimin tanisi nasil konur ? benim oglum 4 yasinda sık hastalanir genelde atessiz ama oksuruk ve balgamla giden sonrasi konusamicak kadar nefes darligi yasayan bir cocuk.hstalik zamanlarnda basda gunlerce sıķ sık oksurur,oksuruk azalir ama gecmessede saatlerce oksurmez ama ayni gun oyun oynarken oksurur,sabah kalktiginda oksurur ve gece gicikli oksurur. Gozlerinin altlari sık sık mor ve kirmizidir, bebekliginden beri neredeyse tum vucuda yayilan zaman zaman zirvesini gordugumuz egzama urtuker doker. Son 1 yildir surekli gecmeyen dis gicirtmasi ve normal cocuklardan fazla terlemesi var hem gece hem gunduz ayni zmaanda alerjik rinitide var. her gittigimz doktor ya gogus yada alerji degerlendirmeli diyor.ALERJIYE GOTURDUM BIR KAC KAN TESTI Vs ALDI HASTALIK HIKAYELERIMIZI DINLEYINCE ALERJIK ASTIM DEDI. DURUMU COK KOTU DEGIL DEDI. Gecermi dedim genelde gecer ama gecmessede dha kotuye gider buyuyunce dedi. siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Bu yasda astim olunamiycagini bir yazinizda okudugumu hatirliyorum ama beni biraz bilgilendirirmisiniz. Benim evim rutubetli oglum dogdugundan beri bu evde yasiyor kendimide sucluyorum ben yaptim onu boyle diye.
Düzenleyen saliç - 12 Eki 2022 Saat 22:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öksürük; Türk doktorlarının zannettikleri gibi, Astım belirtisi değildir.
Astım'da; rahat nefes alınır, sıkıntı ve uzun sürede verilir. Göğüs şiş dir. Bunlardan sonra öksürük ve hırıltı başlar. İlk sayfada; "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|