|
eşimin kan değerleri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
teacher7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: eşimin kan değerleriGönderim Zamanı: 20 Eki 2022 Saat 00:56 |
|
hocam merhaba, karım ara sıra göğsünde ağrı olduğunu ve bazen nefes nefese kaldığını söylüyor. akciğer röntgeni temiz çıkmış. ama doktor kan değerlerinin düşük olduğunu söylemiş demiri ve feritini aşırı düşükmüş. haziranda yapılan testlerde demir (serum) 28 (referans aralığı 60-180) Ferritin 6 (13-150). HGB 10,3 (11,9-14,6). Ama yeni acilde yapılan tahlilde HGB 11,3 çıktı. Bu arada dört aydır herhangi bir demir kan hapı vs hiçbirşey kullanmadı. Ben de önemli olanın hemoglobin olduğunu onun da düzelme eğiliminde olduğunu söyledim ama bu demir ve ferriitine şu an bakılmamış, onların da düzelmiş olma ihtimali var mı. onların çok önemli olmadığını sizden öğrendim ama aşırı düşük falan demiş doktor. Bu arada eşim 35 yaşında. D vitamini de 25 çıkmış.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2022 Saat 20:17 |
|
1- Demir icin SAKIN Turk doktorlarinin gazina gelmeyin. Ya son derecede cahiller ya da isin pustlugunu yapiyorlar!
Aynen devam edin. 2- D vitamini ideal olani:50-100 araligidir. 1 ampul "Dvit3"icirin. Aralik ayinda 1 ampul daha icsin ve Subat ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|