Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - idrar yolu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

idrar yolu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gokben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 159
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: idrar yolu
    Gönderim Zamanı: 20 Eki 2022 Saat 23:26
hocam idrar testimde nitrit ve protein pozitifti idrar yolu enfeksiyonundan dolayı enfexia 500 antibiyotik verildi bugun bitti ancak şikayetlerim geçmedi üst karın bölgeme elimi koyunca idrar torbama baskı yapıyor wc isteği geliyor sebebi nedir şikayetlerim ilaç sonrası azaldı ama geçmedi bir hassaslık söz konusu ağrı değilde sanki gebelikte oluşan idrara sık çıkma isteği gibi sanki mesaneye bebek tekmelediğindeki o hissiyat gibi ne yapmam gerekir 20 gündür rahatsızım hocam geçmedi bir türlü ne önerirsiniz
Yukarı Dön
gokben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2022 Saat 23:35
yazmayıda unutmuşum idrarım hala bulanık
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2022 Saat 01:25
Tas olabilir.
"Tam idrar tahlilinin" tamamini bana yazin. Hatta baska bir labortuvarda yenisi yapilirsa daha makbuldur.
Yukarı Dön
gokben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2022 Saat 13:25
hocam tahlil yanımda değil özel laboratuvarda yapıldı sistemde göremiyorum peki hocam kullandığım antibiyotik fayda etmedi idrar yolu enfeksiyonu olup kullandığım antibiyotiğin etkisi etmemiş olabilirmi yani başka bir antibiyotikle belkide geçecek bişeymidir internette bakayım dedim idrarı tam boşaltamıyorum diye mesane kanseri yazıyordu aşırı korktum bende idrarda bulanıklık ağrı ve idrar yaparken tam boşaltamama söz konusu iki gün önce düzeliyorum sandım hiç bişeyim yoktu ertesi günü yine devam 20 gündür çekiyorum taş olsa hocam tahlilde oksalat kristalimi yazardı bende böyle bişi yazmıyordu 3-4 eritrosit 6-8 epitel görüldü yazıyordu 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2022 Saat 19:19
EGER; Kullandiginiz Antibiyotik; Karacigerde parcalanan bir antibiyotik ise, asla etki edemez.. 
Mutlaka Bactrim gibi tamami idrarla atilan Antibiyotiklerin secilmesi sarttir.
Enfeksia, bu grup bir antibiyotik oldugu icin mutlaka etki etmesi lazimdir.
Etki etmiyorsa, enfeksiyon olmayabilir. 
Tekrar idrar tahlili yaptirip, bana yazin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Eki 2022 Saat 19:22
Yukarı Dön
gokben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2022 Saat 02:15
hocam iki gündür belirtilerim geçti az evvel idrarda gözle görülür minik minik kan parçaları vardı reglimin 4. günündeyim ama bu parça parça idrardan geldi regl kanaması kesildi zaten 
önemli bişeymidir ne yapmam gerekir gözle görülür toz şekiinde kırmızı noktalar parça gibi
Yukarı Dön
gokben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2022 Saat 09:19
buda az evvelki çıkanlar hocam affınıza sığınarak

mesane kanseri vs yazıyor internette korktum açıkçası

Yukarı Dön
gokben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2022 Saat 18:01
diğer resim sabahki şimdiki akşam az evvel 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.