|
Dışkılama ile ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2022 Saat 13:26 |
Dr bey Kızım 6 yasinda dün okuldan geldikten sonra 4 kere çok çok kaka yaptı özellikle yemeklerden sonra.ben mikrop aldı sandim ama kakaya baktığımda 2,3 gün önce yedikleri vardı çok şaşırdım düzenli kaka yapan çocuk bağırsakları doluymuş sanırım bugünde saat 13 e kadar 2 kere kaka yaptı dünkü yediklerini çıkarttı.
Mikrop mu aldi yoksa bağırsaklarını mi başlatıyor anlamadim.gecen hafta cuma grip aşısı olduk 1 haftadir hafif burun akıntısı mevcuttu. Mikrop bagirsaklardan atılıyor olabilor mi? Diğer sorumda ne yedireyim bilemedim sürekli kakaya çıkınca korktum.suanda ishal yok normal kıvamda ama kaka sayısı fazla.beslenmeyi nasıl yapmaliyim
Düzenleyen Gunes05 - 29 Eki 2022 Saat 13:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ugrasmayin, her zamanki gibi yedirin.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poposu kızardı iyice desitin surdum doktor bey yalnız son kakasını silerken ıslak pamukla sildim nokta kadar kırmızılik vardı kanama mi oldu yoksa kakadaki domates parçaları vardı ordan mi bir leke oldu bilemedim kakada kan yoktu tekrar sildim kuruladim bir kan yoktu.kan olsa nokta kadar mı olur du devamı olirmuydu silmede
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan; nokta seklinde OLMAZ. Silindiginde, yayilma olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|