|
1 aylık bebek ateş kusma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mervmerv
Üye
Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 1 aylık bebek ateş kusmaGönderim Zamanı: 07 Kas 2022 Saat 20:22 |
|
Hocam size bir arkadaşım için yazıyorum (anne hamileliğinin ilk haftalarında covid geçirdi). Ateşle ilgili söylediklerinizi tek tek anlattım ancak bebeği
1 ay 1 haftalık olduğu için sormak istedim hocam. Arkadaşımın bebeğinde ara ara 37 den 38.3 lere kadar yükselen ateş grafigi var calpol verdikten sonra emzirmiş ancak bebek tazyikli şekilde kusmuş, burun tıkanıklığı ve halsizlik iştahsızlık var. Bir sürü tahlil istemiş hastane onları da yolluyorum ve 3 aydan küçük bebekte ateş çok tehlikeli şeklinde uyarmışlar. Cevabınız için teşekkür ederiz, iyiki varsınız. |
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kas 2022 Saat 20:40 |
|
SAKIN ates dusurucu ilac verilmesin.
Evet, Grip geciriyor. SAKIN O salak doktorun hicbir soyledigini uygulamasinlar. Ates zararli filan degildir. Zararli olsa olsa; atesi yapan hastalik tehlikeli olabilir. Ates dusurerek HICBIR hastalik tedavi edilemez. SAKIN Turkiye'nin ahmak Cocuk ve Aile doktorlarina inanmasinlar. O tahlilleri tamami gereksizdi.. Ates; 4-5 gun olabilir. Normaldir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|