|
Boğaz ağrısı grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2022 Saat 18:22 |
Merhaba Kadir hocam 36 yaşında erkek kardeşim dün boğaz ağrısı burun akıntısı halsizlik başlamış hafifte ateşi varmış bugün şikayetleri artınca doktora gitmiş tahlil yapılmış röntgen çekilmiş sonucunda enfeksiyon var denmiş belki covit bile geçiriyor olabilirsin demiş ama test filan yapılmadı Antibiyotik verilmiş tahlil sonuçlarını gönderiyorum değerlendirirseniz çok sevinirim ben size sormadan antibiyotiğe başlamamasını söyledim sizin cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC dusuk, kesinlikle antibiyotik gerekmiyor, Turkiye'nin sarlatan doktorlarina kanip; "CRP yuksek" diye
SAKIN Antibiyotik baslamayin. Bu sarlatanlar; "Bakteriel enfeksiyon" ile "Enfeksiyon" farkini bilmezler, her CRP yuksekligine antibiyotik verirler. Halbuki, "Enfeksiyon" denildiginde icinde viral enfeksiyonlar da vardir. Bu salaklar bunu dahi bilmezler. Sonra; Rontgen NIYE cekiliyor? Oksuruk mu var? Ayrica da HER oksurene Rontgen cekilmez. Boyle sarlatan dolandiricilardan uzak durun. Griplerde anlattiklarimi uygulayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Kas 2022 Saat 19:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|