Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Her ay hasta olan çocuğum var
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Her ay hasta olan çocuğum var

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Merveclsz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merveclsz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Her ay hasta olan çocuğum var
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2022 Saat 10:50
Hocam merhaba Allah rızası için sizden bir destek yardım bekliyorum. Öncelikle uzun olursa kusura bakmayın okuduğunuz için teşekkür ederim. Tam 1 yaşında oğlum var. 6. Ayına kadar herşey normaldi 6. Aydan itibareden her ay hastanedeyiz. İlk etapta boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik yazıp yolladılar daha sonra her ay düzenli hastalanınca başka bir doktora götürdüm alerjik bronşit dedi. Hastalığı şu şekilde ilk bir iki gün burun akıntısı öksürük hapşırma geniz akıntısı ve aşırı derecede tıkanıklılık nefea alamama hırıltısı oluyor ama her ay düzenli. Son gittiğimiz doktor ventolin flixotide kullan devamlı 2 ay dedi hava makinesi filan aldırdı. Bunları kullanırken daha 2 hafta iyi olan çocuğum 1 haftadır yine tıpa tıp aynı rahatsızlıkları yaşıyor. Doktora gitmek istemedim artık antibiyotik vermek istemiyorum bal limon sarımsık gördüm netten onu yapıyorum ama düzelmiyor. Sizi farklı bir anne sitesinde öneren bir bayandan takip etmeye ve okumaya başladım. Allah rızası içim ben eski mesajlarınızı okurum ama bana birebir ne yapmam lazım neler kullanmam neler kullanmamam lazom yardımcı olabilir misiniz ? 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merveclsz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2022 Saat 10:54
Her ay düzenli bu şikayetler oluyor geçen ay ateşi de çıkmıştı bu ay henüz çıkmadı bende doktora götürmedim. Sürekli antibiyotik iğneler veya şuruplar veriyorlar veya alerji damlası bahsettiğiniz kortizonlu ilaçlar artık kullanmak istemiyorum. Hiçbir çözümünü bulamadım bu ilaçların en azından iyileştirse anlayacağım sadece 2 hafta iyi oldu bu ay. Ne yapmam lazım bu durumlarda ne almam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119361
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2022 Saat 20:13
Size; ilk defa doktora her gittiginizden beri, "Sahtekarligin 3 Safhasi" basari ile uygulanmis.

Sahtekarligin 3 Safhasi yazimi okuyun, okuyun ve gorun; Turk doktorlarinin ne MAL olduklarini! 
Makale ve forum yazilarimi bugunden geriye giderek okuyun. 
Ilk yapacaginiz is; Turk doktorlarinin verdigi HICBIR ilaci kullanmayin!  
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merveclsz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2022 Saat 21:55
Hocam okudum ama şuan bebeğim ile ilgili ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ne almam gerekiyor ne vermem gerekiyor iyileşmesi için nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. 
Farklı olarak bir sorum daha var 1 yaşındaki çocuğuma menenjit aşısı vurdurmadık bu yaştan sonra kaç doz ve hangisinden vurdurmam gerekiyor?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119361
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2022 Saat 01:56
BUTUN ilaclari kesin.
1- Grip oldugunda; sadece Srum Fiz, Lomonlu bal ve ColdMix kullanin. 
(Hani okumustunuz??)
2- Antibiyotik gerekirse, Ares + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi olur.
(Hani okumustunuz)
3- Menenjit asilari su anda gereksiz, bir salgin filan yok 
(Hani okumustunuz)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.