|
Öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ceynrose
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ÖksürükGönderim Zamanı: 18 Kas 2022 Saat 00:58 |
|
Hocam ben sizi 2009 yilindan beri takip ediyorum sayenizde 3 cocugumuda ilacsiz büyüttüm.ancak diger cocuklarimda hic rastlamadigim bir öksürük musallat oldu en kucugum olan kizima 2 yasinda tam 1.5 ay oldu halen bir öksürük nasil gecmez şöyleki gun icinde çok oksurmuyor ama geceleri birden bi basliyor krize girmis gibi tam bir saat ardi arkasi kesilmeksizin su dahi icecek firsat bulamaksizin oksurmeye basliyor ama her gece bu boyle gunduzde arada birden basliyo oksuruk ama geceki kadar uzun surmuyor 10 dk.sonra kesiliyor sonra sanki hic oksuren o degildi gibi gun icinde bisey yok.cevrem de herkes bukadar uzun sureli oksurugun nirmal olmadigini artik bir doktora gotur bisey olacak cigerlerinde bisey var bunun diyorlar.icime korku dusmeye basladi.
|
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2022 Saat 03:21 |
|
Eylul ayindan beri yazdiklarimi okuyun. Bu seneki Grip bu sekilde seyrediyor.
SAKIN Turkiye'de oksuruk sikayeti ile doktorlara gitmeyin. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. Yoksa Turk doktorlari sizlere; "Sahtekarligin 3 Safhasini" hic acimadan her yasa uygularlar!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|