|
Ağrı Kesici |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nalanalan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2022 Saat 21:16 |
Hocam merhaba. 8 yaş 34 kilo kızım var. Yıllardır takipçinizim.
Sayenizde tuzaklara düşmeden büyütüyorum kızımı Allah sizden razı olsun. Hocam kızım 3 gün önce grip oldu. Bu sefer epey şiddetli geçiriyor. Gündüz 38-39 ateş gece 40 dereceyi geçiyor. Sayenizde ateşten korkmuyoruz Baş ağrısı ve kulak ağrısı var hocam. Kulak İçin illadin damla başladım Ateşi düşürmemek için ağrı kesici vermek istemiyorum Ama ağrı bazen çok zorluyor hocam. Ağrı çok olduğu zaman calpol- dolven- ibufen hangisini versem uygun olur
|
|
![]() |
|
nalanalan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sorumun cevabını buldum sanırım. Dün 41 yaşında bir hastaya Dolven yada ibufen tablet demişsiniz
Evde Dolven var. 5 ml versem yeterli gelir mi? İçinde 8 yaş İçin 10 ml yazıyor. Ateş ten değilde ateş düşürücü kullanmaktan korkar oldum. Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum Sağolun hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri oldugunda, kullanin. 34 kilo 2 olcek (10ml) alir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|