|
Göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2022 Saat 13:13 |
HOCAM geçen hafta salı günü 9 yaşındaki kızımın gözü böyle olunca tobrased 4×1 vermiştiniz. Biz 3×1 kullandık. Gece 3 e falan geliyordu 4. Damla...siz de 3 kere de olur demiştiniz. Hocam 5 gün kullandık ve gözü iyileşti... aradan 2 gün geçti.. tekrar böyle oldu.. fotoğraf arttım...Ben de damlaya tekrar başladım...doğru bir davranış mi...bir de iyi olmasında rağmen diğer göze de başlayacak mıyız.. Hocam neden tekrarladı yine.. Göz dr larının kullandıkları cihazlarla baktırmaya gerek var mı
Düzenleyen leyli - 08 Ara 2022 Saat 14:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her iki goze de damlattiniz degilmi?? ASLA tek goze Antibiyotikli damla damlatmayin.
Bunun sebebi, kirli ellerle gozunu ovusturmasi. Eger devamli gozlerini kasima hissi oluyorsa, Miyop olabilir, bir Goz doktoru gorsun. |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gözde kaşınma yok hocam.. geçen hafta iki göze de damlatmıştık... şimdi de bir gözü kötü olmasına rağmen ikisine de damlatacağız...
Düzenleyen leyli - 08 Ara 2022 Saat 20:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|