|
Streptokok |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dururzgr ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 01:34 |
Hocam kizim 8 yaşind 33 kilo.Salı gunu okuldan aradilar başi agriyor üsuyor diye gidip aldik atesi 39.7 idi.Çok agladi basim diye korktuk doktora goturduk influenzadan suphelendi test yapti negatif cikti antibiyotik verdi 2 gune atesi kesilmezse gelin dedi.Yazilarinizdan ben kullanmadim antibiyotiği.Guvendiğim bir dr var ona goturdum hacettepe mezunu yasida olan bir dr strep a testi yapti pozitif çikti.İgneden vazgeçti augmentin dokuntu yapmisti kucukken Macrol verdi 10 gun kullanin dedi.2 gune ates gwcmezse beni arayin dedi İngilterede ki olaydan dolayi.Çarşambadan bu yana 3. doz antibiyotik verdim ateş hala 40.4 lere kadar yukseliyor ve titriyor yukselince ağliyor cok bitkin.Ayaga kalkinca basi zonkluyor basim donuyor diyor.Karina ğrisi var kustu bugünde.İbufen veriyorum arada calpol 6 plus veriyorum 2 olçek 4 saati bulmuyor geri yukselmesi.Dr ibufen verme bagisikligi baskiliyor dedi ama mecbur kaliyorum.Biraz endiselenmeye basladim hocam.İlk dozda etki eder diye okumustum yazilarinizda.Normal mi bu seyir hocam.Birde Bactoblis diye bir probiyotik var bogaz florasi icin bir bilginiz var mi hocam bu konuda.Çunku kızimda streptokok durumunu her sene ust uste yaşiyoruz.Faydasi olur mu kullansak.Tesekkur ediyorum simdiden.
Düzenleyen Dururzgr - 09 Ara 2022 Saat 01:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor cahilin teki!
Streptokoklar, hangi Antibiyotik olursa olsun, verildikten 12 saat sonra tamamen duzelirler, Kizil ise ,dokuntu bile 12 satte kaybolur. Ates devam ettigine gore, o kullandigi Strep-A Test kiti sahte idi ve sizi dolandirdi. Antibiyotigi HEMEN kesin. Ates dusurmeyin, hicmi yazilarimi okumadiniz? Grip geciriyor, sadece grip icin anlattiklarimi uygulayin. Sakin Turk doktorlarinin Streptokok enfeksiyon tanilarina inanmayin.. Yuz bin kere anlattim!!!! Streptokok enfeksiyonu oldugunda: Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabaksi +Bulanti/kusmalar olur. Bu arazlarin tamami yoksa, isterse, Harward mezunu olsun sakin Streptokok teshisine INANMAYIN. Suphede kalirsaniz, Kan Sayimi yaptirin. Streptokok enfeksiyonu ise, WBC(Lokosit): 20.0'in ustune cikar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ara 2022 Saat 07:16 |
|
![]() |
|
Dururzgr ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sabah kan verdik sizin cevabiniz uzerine tahliki atiyorum hemen.Gece ates düsurucu vermedim 39.5 di sabah 37.7 idi simdide 38.3 olmus tekrar.Toplamda 4 doz ant8biyotik etkiler mi kan tahlilini.Hocam influenza 2 kere negatif cikmisti.Normal griple arasinda fark varmi.Wbc düsuk çikmis çunkü.Burun akintisi oksuruk hiç yok hocam.
![]() Düzenleyen Dururzgr - 09 Ara 2022 Saat 11:41 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyoz Mononukleoz denilen virutik bir hastalik. 1 hafta ates yapar. Tedavisi yoktur, ASLA Antibiyotik
verilmez. Dil zaten pembe, oradadn da Antibiyotik gerekmedigi belli. SAKIN Turk doktorlar inanmayin, bir suru zirva ile kafanizi karistirip sizi dolandirmaya calisirlar. Influenza testlerinin HICBIR pratik yarari yoktur. Docentlik tezi icin filan kullanilabilir. Bir de, tabii gayet guzel fatura sisirir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|