|
Sınıfta Salgın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2022 Saat 03:36 |
Merhaba hocam kızım 8 yaşında, sınıftaki çocukların yarısı çok uzun süren ateşli, inatçı bir hastalık geçirdiler ve tabi sıra bize geldi. Kızımın boğazı acıyor, yutkunamıyordu. Tüm akşam sürekli geğirdi afedersiniz. Yatarken bal verdim. Uyuduktan 10 dk sonra çok değişik bir öksürük tuttu, havlar gibi değil ama farklı boğuk boğuk bir öksürük. Öğürtü sesi de geliyor mideden. Ve dili bembeyaz olmuş fakat ateşi yok. Krup bu şekilde olur mu?
Düzenleyen Burcu87 - 10 Ara 2022 Saat 07:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krup degil.
SADECE; benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bal limon verdim sadece, her hastalığında olduğu gibi yine burnu aşırı doldu ve aşırı balgam çıkarıyor. Evde serum fizyolojik yoktu Buruna hafif denilecek kadar tuzlu su sıktım rahatlasın diye bu kez de kulağım diye ağlıyor. Önermediğinizi biliyorum bunu fakat rahatlasın istedim. Şimdi kulak ağrısı için iliadin mi uygulamalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mutlaka Iliadin kullanmaniz SART ve bir gunde iyilesse bile 5 gun kullanin.
|
|
![]() |
|
Hocam 6 gün oldu her gün durumu değişiyor.
1.gün boğaz ağrısı 2.gün vücut kırgınlığı tüm gün yattı 3.gün boğaz geçti, burun akıntısı yoğun balgam öksürük 4.gün kulak ağrısı, genel iştahsızlık, sürekli yatma, öksürük, kusma 5.gün çok yoğun balgam, iştahsızlık, kusma Bugün de yine yemiyor ve bir kere kustu. Başı ağrıyor bir de. Çok yoğun balgam devam ediyor. Herkes hastaneye götürmüyorum diye üzerime geliyor. Viral enfeksiyon mu hocam atladığım bişey var mı götüreyim mi hastaneye? |
|
![]() |
|
Kusmanın peşine ishal de başladı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Domuz Grubi. Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam ateş yok yine de domuz gribi mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|