|
Mide bulantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 11:16 |
Kadir Bey merhaba, 2 kizim ve ben 3 haftadir agir griple ugrasiyoruz. Oksurugu atlatamadik henuz. Yalniz surekli mide bulantısı var hepimizde. Yemek dahi yiyemiyoruz. Sürekli midem karisiyor sanki. Safra cikartiyorum ama bulanti kesilmiyor. Agzimin icinde tatli aci bir tat var o daha cok bulanti yapiyor. Ne yapsak geciremiyoruz. Kizima motilium bana metpamid verdi dr ancak bana misin demiyor. Onerebilrceginiz birsey var mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emedur100 fitil cocuklara, 200 olanini siz kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey kizimin mide bulantısı gecmedi bulantidan kivraniyor ancak piyasada ilac yok. Kac tane eczane gezdik ne emedur ne motilium kalmadi diyorlar. Evde ihlamur kraker yavan ekmek deniyorum fayda etmiyor. Dr a goturdum alerji surubu ve antibiyotik verdi. Sadece biraz oksurugu var onlari almadim. Bulanti icin onerebileceginiz baska birsey var mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o ilaclari vermeyin.
Sicak bir seyler icirin. Boyle bir salgin var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|