|
Yüksek ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2022 Saat 00:56 |
Hocam 4 yaş oğlum dün geceden itibaren ateşli . 24 saat oldu ateş 39.5 -40 arasında gitti geldi. Şuan 39.6 . Çok başım ağrıyor dedi . 250 mg calpol verdim hesapladım. 2 saat oldu ateşe hiç etki etmedi. Çok üşüyorum diyor kulakları ayakları buz gibi sanıyorum ateş daha da çok yükselecek çok titriyor. Burlenmek istiyor çok üşüyorum diyor battaniyenin altında sayiklayip duruyor. Battaniye yi alıyım mi hocam ateş zaten 40 derece ne yapsam kaldirtmiyor üzerini
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugunden geriye giderek, cevaplarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ateşimiz 40 3. gecemiz dusurmedik hiç ama hiç birşey yemedi iki gündür sabah safra kustu su içse midesi bulanıyor kusuyor tüm gün karnım ağrıyor diye ağladı yataktan kalkınca başını tutuyor basim çok ağrıyor diye. Sanırım domuz gribi olduk. Karın ağrısı için ne yapabilirim hocam calpol versem geçirir mi sürekli karnına masaj yaptırıyor durmuyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|