|
Geçmeyen hırıltı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
helendefne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağu 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı helendefne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2022 Saat 16:18 |
Hocam merhaba sizi yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın lütfen p.tesi günü size yazmıştım 7 aylık bebeğim öksürük başladı hafif ateşi oldu diye dediklerinizi yaptım yapmaya devam ediyorum fakat hırıltı oluyor dünden beri bazen kesiliyor bazen çok yoğun bir şekilde başlıyor söylediklerinize ek ne yapabilirim ve belirtmek durumundayım kızım sağ multikistik böbrek kontrole götürür götürmez ventolin dediler istemedim öksürük şurubu ve antibiyotik yazmışlar kullanmadım
Bir de hocam değerli vaktinizi alıyorum ama benim hamileliğim çok zor gectigi için annelik konusunda takıntılı bir hal aldım üzülerek.. Benim eşim kucukken havale geçirmiş dün bir yerde karşıma çıktı merak ettim size sormak istedim havale genetik geçişi olabilir yani cocugunuzda da yaşayabilirsiniz denilmiş bu doğru mudur hocam şimdiden teşekkür ederim
Düzenleyen helendefne - 16 Ara 2022 Saat 16:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Havale genetik degildir.
Genetik olarak "Havale" gecirmeye yatkinlik olabilir. Ates ve Havalenin bir zarari yoktur. Ilgili makaleleri yazarlar kismindan okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ara 2022 Saat 19:55 |
|
![]() |
|
helendefne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağu 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı helendefne
Teşekkür ederim hocam peki hırıltı için ekstra yapabileceğimiz bir şey var mıdır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hirilti, hastaligin iyilesmesi doneminde olur. Sicak buhar iyi gelir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı helendefne
Teşekkür ederim hocam çok sağ olun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|