|
? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Emineylm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2022 Saat 00:23 |
Hocam merhaba. İki yasında kızm uzun zamandır öksürüyor dediklerinizi yapıp doktora götürmedim cunku ne diyeceklerini tahmın edebiliyorum artık sayenizde. Oksuruk cok cok inatcı özellikle gece sıklasıyor boğuk ve balgamlı. Ama yıne de zamana bırakıp desıklerınızı yapıp geçeceğini bekliyorum fakat sımdı ateşledi birde hocam solunum uykulu hafıf ateşli 55 58 arası oldu. Diş de cıkarıyr sanırım hocam diş ateşi mi yoksa Baska bırsey mi ateşten ve solunum sayısından dolayı korktun size sormadan hastaneye de gitmek istemiyorum hocam
|
|
![]() |
|
Emineylm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi tekrar öksürdğ ve kustu hocam balgamlı bir şekilde hastaneye gidelim mi hocam nspmalıyız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates yaninda: Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi varsa, gidin.
Solunum sayisi, dakikada 60'dan fazla olursa gidin.
|
|
![]() |
|
Hocam agızda tabaka yok pis kokuda yok solunum 55 hala yarı uyur yarı uyanık sımdı ateşide hafifledi biraz. Zatürre ihtimali beni cok korkutuyor hocam bu belırtıler onu mu gösteriyor
|
|
![]() |
|
Birde hocam nefes sayısını sayarken. Araya öksürük girince ne yapmalıyız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cevabimi BIR DAHA OKUYUN!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Hocam telaşlandım kusura bakmayın tekrar tekrar sordugum için. Gece ateşi düşürdük ağrı kesici vermeden daha rahat uyudu oksuruk az nefes sayısı 40 kusur dakıkada öksürük de azaldı sonrasında hastaneye götürmedik. Bu neredeyse 2 aylık bir öksürük sonrasında ateşi görmek korkuttu beni suan evde devam ediyoruz biliyorum ki hastaneye gidersek eşim verdıkleri her ialcı kullanmamı isteyecek o yuzden sizi cok rahatsız ettim suan izlediğim yol doğru mu acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Butun agri kesiciler, ayrica;ates dusuruculerdir.
Butun ates dusuculer, ayrica; agri gidericidirler! Oksuruk sonrasi, ates olmasi YENIDEN bir mikrp bulastigini gosterir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|