|
Bronşit mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2022 Saat 08:00 |
Hocam gecende yazdin 2 yasindaki oglumun kuru öksürüğü var diye bu gece saat 5 te şiddetli öksürük le uyandi nefes alis verisi degismis hızlı hizli ve sesli nefes aliyor öksürük krizine girdi bir saatten fazla sürdü sarip balkona cikardim biraz iceri girince tekrar basladi en sonunda kustu agladi onun üzerine uyudu suan uyuyor ve nefes alip verirken islik sesi gibi ses var ne yapmaliyim hocam bronsit olmus olabilirmi gecen sene uc kere bronsit diyip ilaca bogmislardi hocam eğer bronsit se doktora goturmessem dahada kötü olabilirmi evdeki imkanlarla iyilesirmi suan cok caresiz hissediyordum lutfen yardimci olurmusunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Turk doktorlarinin, "Bronsit", "Zaturre baslangici" gibi sacmaliklarina kanmayin.
Eskiden, her oksurene Astim diyorlardi, simdi bu sacma sapan teshisleri koyuyorlar. Bronsit, Antibiyotiklerle iyilesmez.. Oldugunda, Astim gibi tedavi edilir. Sicak buhar uygulayin.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam bugün gunduz daha iyi şükür götürmedim doktora ne yapacaklarini ezberledim zaten
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruklu hastaliklarin nasil halledilecegini iyi ogrenin. Yoksa, bu kokusmus Turk tibbi'nin kisa surede iyilesecegi YOK!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2022 Saat 03:39 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyiki varsiniz hocam allah uzun ömürler versin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|