|
Kırmızı et beni |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2022 Saat 17:44 |
Hocam iyi akşamlar oğlum 11 yaşında yanağında 1 tane küçük kırmızı et beni vardı.2 gün önce sivilcedir diye sıkmış kanamış o da.Dün ve bugün yanlışlıkla kaşımış tekrar kanadı etrafındaki kızarıklık bugün oldu fotoğrafını da ekliyorum ne yapmak lazım.Endişelendim hocam😔
Bu arada rengi aynı bu şekilde toplu iğne ucu kadardı büyüklüğü de hocam
Düzenleyen zeynep82 - 21 Ara 2022 Saat 18:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merak etmeyin, hemen kanser olusmaz.
Bir daha kanama olursa, bir kulak cubugu ile tepelerine Batticon veya benzerini surun.
|
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kanser hemen oluşmaz demişsiniz.Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?Bunlar tehlikeli benler mi ben de de var çünkü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Degildir. Mevzu edilecek bir konu degil.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam öyle içim daralmıştı ki Allah razı olsun sizden
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba daha önce de yazmıştım size tekrarlayınca durum yazmak istedim.Kırmızı et benini sıkmıştı oğlum.Şimdi aynı yerinde yeniden çıkmış ne yapalım.Bu arada o benlerden bende ve eşimde de hep var genetik durum olabilir mi
Düzenleyen zeynep82 - 16 Haz 2023 Saat 08:52 |
|
![]() |
|
Hocam mesajı arada kalmış sanırım değerlendirebilir misiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski cevabı okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|