|
Soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 00:37 |
Kadir bey bronsit nedir ? Bir videoda dr soyle diyordu,cocugunuz oksurukten 5 gun sonrada atesleniyorsa oksuruk balgamliysa kostugunda guldugunde oksuruyorsa nefes nefese kaliyorsa cocugu dinledigmzde bronsit sesi duyariz diyordu. Doktorun soyledikleri dgru ise suan oglumun bronsit olmasi gerekir?
Ikinci sorum ise 4 yas oglum aralik 14 den beri once tek tuk kuru oksuruyodu smdi daha sık ve balgamli oksurugu var konusurken hafif nefes nefese kaliyor ana hali kyfi iyi bu durumda yplck bisi vrmi bal limon ve sicak su buharina tutuyorum ama dr.un dedigi kafama takildi bu durumda benim oglum her hstaliktan snra bronsit olmus oluyor oksurugu en az 8 9 hafta gecmiyor her oksurdugunde sanki bir cikarsa rahatlicak gibi oksuruyor
Düzenleyen saliç - 23 Ara 2022 Saat 00:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" bronsit sesi duyariz diyordu."
Boyle bir ses yok! Krepitan, Sibilan ve Ronflan diye Akciger sesleri vardir! Bronsitin EN onemli bulgusu; Kuru-sert bir oksuruktur, arkadan yogun, sari-gri balgam gelir. Bronsit amili VIRUSLARDIR!! Antibiyotiklerle tedavi edilemezler (Turkiye haric!) Hic tedavi edilmese bile 1 haftada kendiliginden yok olur. Turkiye'de doktorlar ASLA Grip teshis etmedikleri icin, Her Gripliye, Astim veya Bronsit derler. Onlara pek kulak asmayin. Siz hic; Turk doktorlarinin cocugunuza, 4 seneden beri Grip tanisi koyduklarini gordunuz mu?? Bu mumkun mu? Sakin bu palavra Turk doktor teshislerine kanmayin. Sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|