Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Soru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Soru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Soru
    Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 00:37
Kadir bey bronsit nedir ? Bir videoda dr soyle diyordu,cocugunuz oksurukten 5 gun sonrada atesleniyorsa oksuruk balgamliysa kostugunda guldugunde oksuruyorsa nefes nefese kaliyorsa  cocugu dinledigmzde bronsit sesi duyariz diyordu. Doktorun soyledikleri dgru ise suan oglumun bronsit olmasi gerekir?  
Ikinci sorum ise  4 yas oglum aralik 14 den beri once tek tuk kuru oksuruyodu smdi daha sık ve balgamli oksurugu var konusurken hafif nefes nefese kaliyor ana hali kyfi iyi bu durumda yplck bisi vrmi bal limon ve sicak su buharina tutuyorum ama dr.un dedigi kafama takildi bu durumda benim oglum her hstaliktan snra bronsit olmus oluyor oksurugu en az 8 9 hafta gecmiyor her oksurdugunde sanki bir cikarsa rahatlicak gibi oksuruyor

Düzenleyen saliç - 23 Ara 2022 Saat 00:38
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118795
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 04:17
 " bronsit sesi duyariz diyordu."
Boyle bir ses yok! Krepitan, Sibilan ve Ronflan diye Akciger sesleri vardir! 
Bronsitin EN onemli bulgusu; Kuru-sert bir oksuruktur, arkadan yogun, sari-gri balgam gelir. 
Bronsit amili VIRUSLARDIR!! Antibiyotiklerle tedavi edilemezler (Turkiye haric!)
Hic tedavi edilmese bile 1 haftada kendiliginden yok olur.
Turkiye'de doktorlar ASLA Grip teshis etmedikleri icin, Her Gripliye, Astim veya Bronsit derler. Onlara pek
kulak asmayin. 
Siz hic; Turk doktorlarinin cocugunuza, 4 seneden beri Grip tanisi koyduklarini gordunuz mu?? Bu mumkun mu?
Sakin bu palavra Turk doktor teshislerine kanmayin. 
Sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.