|
Zatürre |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2022 Saat 18:38 |
Kolaylıklar diliyorum kadir bey sizin tecrübwlerinizden cokca istifade etmiş biriyim bu sefer yakın akramız için yazıyorum 5 yaşında annenin anlatımıyla hastalık öyküsü nü paylaşıyorum.
29 Ekim kusma serüveni başladı 2 gün su içse kustu Sonrasında serum takıldı Antibiyotik verildi kullanmadım 1 hafta sonra kulağına vurdu çok şiddetli antibiyotik kullanmadığımız için kulağa burdu dendı bı sefer agumantın kullandık Öksürük halsizlik devam etti Sonra okulunda sınıfta arkadaşları influenza olmuş O ara Ahmet 37.2 ateş oldu ama hastaneye götürmedim ve 3 gün sürdü Bizde influenza olduk mu bilmiyorum Sonra toparladı gibi oldu Tekrar kulak ağırdı ile doktora gittik KBB doktoru bademcıklar çok dolu iltihap alınması lazım dendi Aynı gün başka doktor film istedi oda bu çıkan sonuçlara göre iğneleri verdi Götürdüğü doktor zatürre demiş.ben size röntgen kan tahlili ve verdiği iğneyi gönderiyorum. Bizi aydınlatırsanız memnun olurum.gercekten zatürre mi tedavi şekli isabetlimi. |
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimleri bu siteden gondermeyin, acilmiyor. "hizliresim" den gonderin.
|
|
![]() |
|
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusura bakmayın hocam umarım şimdi olmustur
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rontgen filmini TERS koymuslar! Yoksa kalbi sag tarafta degil!
Zaturre ile en ufak bir ilgisi YOK! Turk doktorlari, Rontgen degerlendirmesini bilmezler. Agizdan ilac alabilen bir cocuga igne vermek; zalimliktir. WBC degeri yuksek, agizdan herhangi bir Antibiyotik yeterli olur. Yazilarimi IYI okuyun, yoksa daha cok kaziklanirsiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Ara 2022 Saat 04:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|