|
Döküntü başladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dfn26 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2022 Saat 10:09 |
Hocam merhaba
7 yaşında kızım 2 gün önce ateşlendi sonrasında kusma ve karin ağrısı oldu karin ağrısı ara ara devam ediyor ateş gece özellikle 38.5 civarı bu sabah da yanak el üstü boyun ve biraz göğüste kırmızılıklar oluştu. Ne olabilir acaba resimlerin linklerini aşagıda verdim. Teşekkür ederim Düzenleyen Dfn26 - 27 Ara 2022 Saat 10:11 |
|
![]() |
|
Dfn26 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam strep a pozitif çıktı bir de bogaz ağrısı da vardı. Kızıldan şüphelendiğim için forumdan okuduğum kadarıyla Deposilin istedim 1200 lük verdi bir de Klavunat ES 600. Kesin kızıl mı hocam ilaçları nasıl kullanayım.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizil.
Deposilin6-3-3 temin edemedi iseniz, Deposilin1.2M vurdurun, ama ayni gun Klavunata da baslayin ve 3gun verin. Zira, Deposilin1.2M 48 saat sonra etki etmeye baslar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ara 2022 Saat 20:03 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam siz olmasanız Deposilini bilmiyor olacaktım. Sağolun var olun!
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski yazilari mutlaka okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|