|
Kan ve idrarda anormal degerler# |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Layha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2022 Saat 02:09 |
Sekiz yaşındaki oglumu gündüz ve gece altını ıslatma problemi sebebiyle hastaneye götürdüm bazı değerler anormal çıkmış çok korktum lütfen yorumlar mısınız
Birçok tetkik yapılmış sadece anormal olanları yazıyorum; Fibrinojen 363 (referans aralığı 180-350) Bilirubin, direkt 0,385 (referans aralığı 0,00-0,300) Alkalen fosfataz 246 (referans aralığı 35-130) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Erkek cocuklarda, IYE olmaz.
2- Alkalen fosfataz'in boyle yuksek olmasi asiri D vitamini eksikligine baglidir. Kemiklerden devamli Kalsiyum sokuldugunu gosterir. Ergenlige kadar bu durum duzeltilemezse, genc yaslarda kemik erimeleri olur. Hemen bir D vitamin seviyesi olcturup bana yazin. Digerlerindeki yukseklikler onemli degil. Yasina uygun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Ara 2022 Saat 02:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|