|
Geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2023 Saat 12:31 |
Hocam mutlu seneler hepimize öncelikle sağlıklı bir yıl olur inşallah şimdi yazacağım şeylere belki cvp vermiyeceksiniz çünkü çokça soruldu çok cvp verdiniz ama yazamadan edemiyorum öyle sıkıldık öyle yıprandık ki anlatamam sorun balgamlı öksürük tam 2,5 ay oldu ne yaptıysam geçmiyor bazen hafifliyor dün gece sabaha kadar öksürdü (kızım 5,5 yaşında) ısrarla doktora götürmüyorum tabi bu yüzden babasıyla kavga ediyoruz hem onun bu balgamlı öksürüğüyle uğraşıyorum hemde babasıyla mücadele ediyorum artık bende tükendim ısrarla ciğerlerinde bişey mi var kavgası ediyoruz Sade öküsürük başka bir şey yok artık bana bir yol gösterin sizin dediklerinizin hepini uyguluyorum ekstra daha bir sürü deneylerde yapıyorum ama yok geçmiyor ailecek yıprandık ne yapacaz daha doğrusu daha ne yapayım ben
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117133 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece bu kis degil, onumuzdeki kis da boyle gececek.
Sadece yazdiklarimi uygulayin. Benim dediklerim disinda bir ilac verirseniz, o zaman basiniza isler acilir. SAKIN Turk doktorlarinin goz baoyayici, sipsak tedavilerine inanmayin. Gecen ay iki cocuk acillerde bu tip ilaclar konulmus Serum yuzunden öldü!
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
17 aylık ve 5 yaşındaki çocuklarım çatır çutur öksürüyorlar. Biz alıştık. Virüsler terk edene kadar böyle.
|
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Merhabalar konunuzu görünce yazmak istedim. Biz de aynı durumdayız 3 aydan fazla oldu hiç geçmeyen balgamlı öksürük ile mücadele ediyoruz, iki çocuğum var ikisi de aynı biri 5 buçuk yaşında diğeri 14 aylık. Ne yaptıysam olmuyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117133 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu kis boyle!! Onumuzdeki kis da boyle gececek, ondan sonra eski halini alir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|