|
Kulak carpmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bihter emiralioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2023 Saat 15:23 |
Kendimle ilgili soracaktım..sandalye kayınca kulağım üzerine düştüm masaya çarptım..12 gün geçti dıştaki morluk geçti dıştan bastırınca agrimiyor fakat kulağım icinde bir sızlama özellikle akşamları artan bir ağrı var..bugün KKB gittim kulaktan kır var dedi zarı göremiyorum dedi gliserin verdi..birşey görünmüyor dedi..beyin cerrahiye yolladı..oda muayaene etti birşey yok dedi tomografi çekti birşey yok kemiklerde dedi..şimdi ağrı var isitmemde cinlanama tarzı bir sorun yok..ağrı neden olabilir..illadin damla kullanayım mi..gliserin verdi kulak zarında sorun varsa birşey olur mu..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar resmen harami cetesi!! birbirlerine hasta paslasiyorlar.
Sizi; iyi dolandirmislar. Kulak kiri icin, damlayi kullanin. SAKIN : Kulak agrisi varken kulaga bir sey damlatmayin.
|
|
![]() |
|
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bihter emiralioglu
Tskederim hocam..çarpmadan dolayı enfeksiyon olmuş olabilir mi..başka kbb doktoruna gideyim mi sizce..illadin kullanıyorum.. öyle hocam bende korkudan ikisinede gittim..tomografi için ayrı para aldılar..
Düzenleyen Bihter emiralioglu - 06 Oca 2023 Saat 23:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmaz oyle sey.. Olsa, kulak cevresinde doku iltihabi olurdu. Kizariklik, sicaklik, sislik ve hassasiyet olurdu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|