|
B12 fazlalıgı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2023 Saat 20:50 |
Hocam kızım 4 ayda bır fmf dolayı kontrol edılıyor vıtamınlerınede baktırmak ıstedım dvıt ıcın b12 cok yüksek bebeklıgınden berı yüksek cıkıyor dıger değerler normal bır sıkıntımız yok b12 1000 lerde cıkıyor açıkcası bıraz endıselendım doktorda bırsey demedı cevabınız ıcın sımdıden tesekkurler
|
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/5tigrbn Hocam tahliller bunlar suanda grıp belirtılerıde var ama plt degerıde yüksek çıkmış
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk sayfada, Yazarlar kisminda: "B12 sahtekarligi" makalemi okuyun.
Turkiye'de Laboratuvarlarin yaptiklari sahtekarliklari nerede ise HERGUN yaziyorum, HIC MI okumadiniz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Hocam bütün yazılarınızı okuyorum hatta bütün soruları okuyorum ancak plt ve pct ve rdw degerlerı yüksek çıktığı ıcın açıkcası cok korktum hocam cunku sızı tanımadan önce bızı bayağı bir uğraştırdılar yazsam buraya roman olur😕
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Viruslar ve vucuttaki etkileri hakkinda da hicbir bilgileri yoktur.
Keske daha evvel yazilarimi okusa idiniz. Hele Hematoloji bilgileri; sifirdir!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Anladım hocam kıymetlı yanıtınız ıcın ıcını rahatlattıgınız ıcın cok teşekkür ederım bır sorunumuz var hocam kızım grıp aşılarım ıkısınıde oldu 2 haftadır grıp belırtılerı mevcut hafıf gecırıyor dedım ateşımız hıc bır sekılde çıkmadı sumuk yeşile döndü gecıyor dıye düşündüm 3 gündür sıddetlı oksuruk var bal lımon cold mıx yapıyoruz ağızda koku pas pek bısey yok ama oksuruk cok yoğun antıbıyotık zaten kullanmak ıstemıyorum gıtsem kesın yazacaklar hocam 2 tane grıp asısı yaptırdım sımdı hıcmı korumadı bızı basit vırusler bu kadar sıddetlı oksuruk yaparmı hocam bademcikte hafıf beyazlıklar var ama bademcık ıltıhabında oksuruk olmaz demıssınız büyük ıhtımal grıp gecırıyor yapabılecegım ekstra bısey varmı hocam tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip asilari sadece Influenza tipi viruslari onler. Daha bir suru Grip yapan viruslar var.
Artik bir ogrenin!!! Antibiyotik gerekiyorsa: Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|